Ovdje i uokolo su tutoriali za izradu - nisam gledao ali vjerujem da može koristiti

Moderator/ica: sadistiko
Onda ću samo maknut link.neuromancer je napisao/la: 12 lip 2017, 22:53 https://www.printplaygames.com/
Ovi su ti inače svojedobno imali za kupiti Ilyinu Dune verziju za nekoliko stotina us$.
Isti su čini se i bili razlog zašto su svi ilyini fileovi uklonjeni s BGG-a i neta općenito, te zašto ih je tako teško nabaviiti.![]()
Međutim sada je više nemaju u ponudi - Čudno (a imaju drugu Ilyinu igru - Darkstar)![]()
Moj prijedlog je da zatvoriš cloud s fileovima i da pristup omogućiš članovima foruma/udruge igranje na zahtjev.
Eh...to bi bilo lijepo kad bi se takve karte mogle napraviti u privatnoj radinosti...pogledo sam par tutoriala i jedino priblizno mi izgleda uzet linen cardstock od 160 grama pa ih lijepiti...ali nigdje da nadjem neku priblizno prihvatljivu cijenu.sadistiko je napisao/la: 12 lip 2017, 22:43 Ja pregledao kojih 5 ili 6 filmića i nije baš od koristi, ali ono čisto da čovjek dobije neki osjećaj koji je obim posla. S time da je on napravio svoje verzije za neke dodatke za igru (nisam si sad zapamtio koje) ali sve na šemu Illya verzije igre. Od tud sam dobio ideju kako bi bilo ljepo napraviti prave karte kao što ih prikazuje u prvom filmu. To je kvaliteta karata, bolje od nekih izdanih igara.
Nažalost niti on nema source fileke, ali sad mi to nije toliko ni bitno jer sam naišao na neke template pa ću ih koristiti.