Šta ste zadnje igrali?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Re: Što ste zadnje igrali?
Da, Dixit je poseban i mijenja se iz društva u društvo, iz prilike u priliku.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
Meni se prva 2 puta dixit nije nesto previse svidio i bio sam pomalo razocaran kad sam ga kupio, al sad mi je super.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, tak je bilo i kod mene, al to ti i piše u pravilimaAlphaScorpii je napisao/la:Meni se prva 2 puta dixit nije nesto previse svidio i bio sam pomalo razocaran kad sam ga kupio, al sad mi je super.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Napokon
Nas 3:
Prvo partija Dominiona po prvi put. Sa kartama koje preporučaju za prvu igru.. skroz je zabavna igra.
Drugo partija Tikala da malo izoštrimo umove nakon Dominiona
Treće partija Bohnanze prije nego ćemo se srušit od umora, isto prvi put. Ja voljem grah

Nas 3:
Prvo partija Dominiona po prvi put. Sa kartama koje preporučaju za prvu igru.. skroz je zabavna igra.
Drugo partija Tikala da malo izoštrimo umove nakon Dominiona

Treće partija Bohnanze prije nego ćemo se srušit od umora, isto prvi put. Ja voljem grah

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
2x Alhambru u troje. Novi igrači su brzo pohvatali igru. Igrali smo s dodacima: dijamantima, gradskim vratima, sitnišem i kampovima. Svidjela im se igra.
- mado
- Reactions:
- Kontakt:
3x Alhambru s dijamantima u troje. Jedna igračica je bila nova. Svidjela joj se igra, ali nije uspjela pobijediti makar je dobro igrala. Zato me 2x pobijedila u Race for the galaxyju (sa Gathering Storm proširenjem, bez ciljeva, 2 igrača). Igrao sam na Consume 2x i svaki put imao preko 20 vp u čipovima, ali je svaki put imala jako dobru šesticu, preko 10 bodova, te me pobijedila oba puta sa par bodova razlike.
I još je pobijedila jednom u Bohnanzi (3 igrača), makar ju je igrala po prvi put.
Otkriće vikenda mi je Alhambra. Nisam ju igrao od ljeta, kad smo malo pretjerali s proširenjima. Znali smo igrati sa 10-15 dodataka što igru čini prekompleksnom i predugo traje. Ovaj vikend sam ju igrao 5x. Svaki put je bilo zabavno. Naučio sam ju igrati troje ne-igrača i svima se svidjela. Bazna igra je u biti dobra. Ali tek s proširenjima postaje odlična, pod uvjetom da ih se ne stavi previše
I još je pobijedila jednom u Bohnanzi (3 igrača), makar ju je igrala po prvi put.
Otkriće vikenda mi je Alhambra. Nisam ju igrao od ljeta, kad smo malo pretjerali s proširenjima. Znali smo igrati sa 10-15 dodataka što igru čini prekompleksnom i predugo traje. Ovaj vikend sam ju igrao 5x. Svaki put je bilo zabavno. Naučio sam ju igrati troje ne-igrača i svima se svidjela. Bazna igra je u biti dobra. Ali tek s proširenjima postaje odlična, pod uvjetom da ih se ne stavi previše

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
Nažalost ja sam se razočarao nakon što sam kupio Alhambru. Baš mi se i ne sviđa igramado je napisao/la:Bazna igra je u biti dobra. Ali tek s proširenjima postaje odlična, pod uvjetom da ih se ne stavi previše

- mado
- Reactions:
- Kontakt:
Meni se svida i Alhambra i Ticket. Svaka od tih igara mi je zabavna na svoj način.
2x igrali K2. Jednom 5 igraca, drugi put 4. Oba puta smo igrali na lakšoj ploči sa lakšim vremenskim uvjetima. Svejedno nam je igra bila izazovna i u svakoj je poginuo po 1 planinar. Ne znam na sto ce tek liciti igra kad je najteža moguća
opći pokolj?
2x igrali K2. Jednom 5 igraca, drugi put 4. Oba puta smo igrali na lakšoj ploči sa lakšim vremenskim uvjetima. Svejedno nam je igra bila izazovna i u svakoj je poginuo po 1 planinar. Ne znam na sto ce tek liciti igra kad je najteža moguća

- mado
- Reactions:
- Kontakt:
Jucer u vlaku za zg sam igrao Citadels
putovao sam sa poznanikom. Pricali o svačemu. Nekako dosli na temu drustvenih igara, a na tu temu je sa mnom jako tesko doci
. Osim Monopola koji mu se ne svida, za druge igre nije cuo. Srecom sam imao u ruksaku Lotr lcg i Citadels. Potonju smo odigrali 3x i jako mu se svidjela. A i mene je iznenadila igra koliko je dobra i zabavna u dvoje. Svako malo smo igrali likove koji utječu direktno na drugoga- asasin, lopov, magician, te warlorda. U vise igraca ih nikad nismo toliko puno koristili. I tako kao Jehovin svjedok, uvjeravam i propovjedam okolo kako su drustene igre odlične
ni u vlaku ljudi nisu sigurni od mene. Nigdje 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:

Mi se spremamo novogodišnju noć provesti u igranje... konačno bi trebali probati i Ideology 2nd !