Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Što ste zadnje igrali?

Post Postao/la grof »

Da, Dixit je poseban i mijenja se iz društva u društvo, iz prilike u priliku.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
AlphaScorpii
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la AlphaScorpii »

Meni se prva 2 puta dixit nije nesto previse svidio i bio sam pomalo razocaran kad sam ga kupio, al sad mi je super.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

AlphaScorpii je napisao/la:Meni se prva 2 puta dixit nije nesto previse svidio i bio sam pomalo razocaran kad sam ga kupio, al sad mi je super.
Da, tak je bilo i kod mene, al to ti i piše u pravilima ;) (da na početku igra neće ići baš nekako lako, a kasnije kada se ljudi otvore postaje sjajna)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Napokon 8-)

Nas 3:
Prvo partija Dominiona po prvi put. Sa kartama koje preporučaju za prvu igru.. skroz je zabavna igra.
Drugo partija Tikala da malo izoštrimo umove nakon Dominiona :geek:
Treće partija Bohnanze prije nego ćemo se srušit od umora, isto prvi put. Ja voljem grah :mrgreen:
slika
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

2x Alhambru u troje. Novi igrači su brzo pohvatali igru. Igrali smo s dodacima: dijamantima, gradskim vratima, sitnišem i kampovima. Svidjela im se igra.
mado
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la mado »

3x Alhambru s dijamantima u troje. Jedna igračica je bila nova. Svidjela joj se igra, ali nije uspjela pobijediti makar je dobro igrala. Zato me 2x pobijedila u Race for the galaxyju (sa Gathering Storm proširenjem, bez ciljeva, 2 igrača). Igrao sam na Consume 2x i svaki put imao preko 20 vp u čipovima, ali je svaki put imala jako dobru šesticu, preko 10 bodova, te me pobijedila oba puta sa par bodova razlike.
I još je pobijedila jednom u Bohnanzi (3 igrača), makar ju je igrala po prvi put.

Otkriće vikenda mi je Alhambra. Nisam ju igrao od ljeta, kad smo malo pretjerali s proširenjima. Znali smo igrati sa 10-15 dodataka što igru čini prekompleksnom i predugo traje. Ovaj vikend sam ju igrao 5x. Svaki put je bilo zabavno. Naučio sam ju igrati troje ne-igrača i svima se svidjela. Bazna igra je u biti dobra. Ali tek s proširenjima postaje odlična, pod uvjetom da ih se ne stavi previše :)
AlphaScorpii
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la AlphaScorpii »

mado je napisao/la:Bazna igra je u biti dobra. Ali tek s proširenjima postaje odlična, pod uvjetom da ih se ne stavi previše :)
Nažalost ja sam se razočarao nakon što sam kupio Alhambru. Baš mi se i ne sviđa igra :(. Sličan mi je mehanizam kao ticket to ride, a i ta igra me nije baš oduševila.
mado
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Meni se svida i Alhambra i Ticket. Svaka od tih igara mi je zabavna na svoj način.

2x igrali K2. Jednom 5 igraca, drugi put 4. Oba puta smo igrali na lakšoj ploči sa lakšim vremenskim uvjetima. Svejedno nam je igra bila izazovna i u svakoj je poginuo po 1 planinar. Ne znam na sto ce tek liciti igra kad je najteža moguća :) opći pokolj?
mado
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Jucer u vlaku za zg sam igrao Citadels :) putovao sam sa poznanikom. Pricali o svačemu. Nekako dosli na temu drustvenih igara, a na tu temu je sa mnom jako tesko doci :). Osim Monopola koji mu se ne svida, za druge igre nije cuo. Srecom sam imao u ruksaku Lotr lcg i Citadels. Potonju smo odigrali 3x i jako mu se svidjela. A i mene je iznenadila igra koliko je dobra i zabavna u dvoje. Svako malo smo igrali likove koji utječu direktno na drugoga- asasin, lopov, magician, te warlorda. U vise igraca ih nikad nismo toliko puno koristili. I tako kao Jehovin svjedok, uvjeravam i propovjedam okolo kako su drustene igre odlične :) ni u vlaku ljudi nisu sigurni od mene. Nigdje :)
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

:D
Mi se spremamo novogodišnju noć provesti u igranje... konačno bi trebali probati i Ideology 2nd !
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”