Ima kakvih info vezano za ovo gore?igraj.si je napisao/la: 07 pro 2024, 11:43 In the ashes - prvi put čuo, pogledao, izgleda top - naručeno
Sky team turbulence - če doč kada je release - 2/2025
Upiti oko nabavljanja igara
Moderator/ica: igraj.si
- Zoki
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 60 puta
- Kontakt:
Re: Upiti oko nabavljanja igara
- Vihor
- Reactions:
- Ima zahvala: 111 puta
- pohvaljen: 81 put
Pozdrav svima!
Nakon par godina ponovno naručujem s Igraj.si, ali imam problem da mi iz nekog razloga uplate nikako ne prolaze. Pokušao sam preko RBA, zamolio i nekoga da uplati za mene preko PBZ-a, isprobao razne načine i kombinacije, ali stalno mi ili odbija transakcije ili ih poništava pa vrati iznos na račun.
Slijedio sam upute za plaćanje navedene na stranici i u mejlu, ali očito negdje falšam. Je li možda netko ovdje imao sličnu situaciju?
Nakon par godina ponovno naručujem s Igraj.si, ali imam problem da mi iz nekog razloga uplate nikako ne prolaze. Pokušao sam preko RBA, zamolio i nekoga da uplati za mene preko PBZ-a, isprobao razne načine i kombinacije, ali stalno mi ili odbija transakcije ili ih poništava pa vrati iznos na račun.
Slijedio sam upute za plaćanje navedene na stranici i u mejlu, ali očito negdje falšam. Je li možda netko ovdje imao sličnu situaciju?
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 504 puta
- pohvaljen: 190 puta
- Kontakt:
Meni znalo odbijati neko vrijeme dok sam upisivao model i poziv na broj. :/ Pbz aplikacija to bila. Bez toga bi prolazilo.Vihor je napisao/la: 12 svi 2025, 14:38 Pozdrav svima!
- Vihor
- Reactions:
- Ima zahvala: 111 puta
- pohvaljen: 81 put
Hvala, Zorzy! Pročačkao sam još malo po internetskom bankarstvu, isprobao opet i opciju "inozemno plaćanje" u RBA-ovoj aplikaciji, pretumbao polja za unos i sad mi javlja da je transakcija prošla. Držim fige da je to sad to.