Sad kad sam malo bolje pogledao još jednom, vidim da si ti nešto prekrojavao visine pojedinih pretinaca kako bi bolje stale ove male igre, dobra ideja! Možda se i ja upustim u tako nešto.
Haha, bez brige, definitivno nemam simpatije prema kutijama od ekspanzija i insertima.danijel2008 je napisao/la: 10 lip 2022, 18:29 dalo bi se to reducirati samo da nisi emotivno vezan uz sve kutije od ekspanzija.![]()
Jedna je eng, a druga srpsko izdanje.
Već 3 godine mi u garaži stoji prazni Kallax 5x5 tak da ako stvari izmaknu kontroli, spreman sam.danijel2008 je napisao/la: 10 lip 2022, 18:29 meni kad je postalo nagurano ja sam napravio nove 2 police![]()
![]()
dado je napisao/la: 10 lip 2022, 20:02
Već 3 godine mi u garaži stoji prazni Kallax 5x5 tak da ako stvari izmaknu kontroli, spreman sam.![]()
dado je napisao/la: 10 lip 2022, 20:02Haha, bez brige, definitivno nemam simpatije prema kutijama od ekspanzija i insertima.danijel2008 je napisao/la: 10 lip 2022, 18:29 dalo bi se to reducirati samo da nisi emotivno vezan uz sve kutije od ekspanzija.![]()
Ovo je otišlo van u zadnjem preslagivanju:
Od 80-ak ekspanzija ostalo je oko 20, ostale su sve završile u vreći za papir.
Ove koje su ostale su ostale s razlogom. Jamaica ima funkciju u samom gameplayu, Scythe Fenris i Teotihuacan su tu jer ne stane sve u glavnu kutiju, TTR ekspanzije budu uskoro išle na prodaju tak da je dobro što ih nisam bacio.
Jedino ti priznam za Zombicide i Unmatched.Njih mi je baš nekako žao baciti.
Jedna je eng, a druga srpsko izdanje.
Neće obadvije ostati, jednom kad naprave prijevod Europe i ove nadolazeće ekspanzije, eng ide van. (Oceania će vjerojatno isto uskoro van.)
Već 3 godine mi u garaži stoji prazni Kallax 5x5 tak da ako stvari izmaknu kontroli, spreman sam.danijel2008 je napisao/la: 10 lip 2022, 18:29 meni kad je postalo nagurano ja sam napravio nove 2 police![]()
![]()
![]()
Jednostavno ne kužim tu šemu. Dakle, radiš na novoj verziji igre (ajmo reć od nule) i onda napraviš igru s više odvojenih kutija. Totalna budalaština. Čupanje para. Puj
sadistiko je napisao/la: 13 lip 2022, 15:22Jednostavno ne kužim tu šemu. Dakle, radiš na novoj verziji igre (ajmo reć od nule) i onda napraviš igru s više odvojenih kutija. Totalna budalaština. Čupanje para. Puj