Kako si se samo izborio za to? Sigurno postoji u kući jedna soba koja služi ženi isključivo kao ormar.PsyBurn je napisao/la: 24 stu 2021, 16:50 Evo i moje, nova kuca, napokon i samostalna soba za hobije svih vrsta.
![]()
iskreno - više je bila zenina izvorna ideja. da stvari budu po PS-u. ja rekao može, dapače.
Ja i dalje mislim kako si ti muško i da nas tu samo trolaš bezveze.Chupka je napisao/la: 24 stu 2021, 19:34 Hahah pa kakve ste si vi to pobogu nasli zene kad tako razmisljateBas straight out of man cave
![]()
Eto za (fiktivnu) obranu ženske časti na ovom forumu, takve zene postoje i ja sam jedna od onih koja je izdvojila prostoriju za gejmanje, tako da svaka čast supruzi na inicijativi i vama na uređenju, soba izgleda TOP!
![]()
O-ooooo, my cover is blowndlakar je napisao/la: 24 stu 2021, 19:53Ja i dalje mislim kako si ti muško i da nas tu samo trolaš bezveze.Chupka je napisao/la: 24 stu 2021, 19:34 Hahah pa kakve ste si vi to pobogu nasli zene kad tako razmisljateBas straight out of man cave
![]()
Eto za (fiktivnu) obranu ženske časti na ovom forumu, takve zene postoje i ja sam jedna od onih koja je izdvojila prostoriju za gejmanje, tako da svaka čast supruzi na inicijativi i vama na uređenju, soba izgleda TOP!
![]()
![]()