Ark Nova
Moderator/ica: Bolindus
- Minsc1610
- Reactions:
- Ima zahvala: 296 puta
- pohvaljen: 339 puta
- Kontakt:
Re: Ark Nova
Ja znam da je za mene. Životinje. Karte. Dumanje. Comboi. Tileovi. Zoološki. Pa to mi je ispunjenje svih dječjih snova. Pa makar bila glupa ko noć. Kad sam je prvi put vidio u onom švabinom videu reko uzimam i bok.
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Mene nije bas privukla. Dosta je usporedjuju s Teraformin Mars koji je meni ok igra, ali nista posebno. Mozda promijenim misljenje ako je ikad zaigram, ali za sad nista.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post:
- Chupka
- Chupka
- Reactions:
- Ima zahvala: 58 puta
- pohvaljen: 66 puta
Sto se tiče mehanizma igre, zanimljiva mi je, a i tema je ala Medvjeđi park za odrasle tako da vjerujem da bi mi se svidjela načelno. Ali… nekako mi iz ovog što sam vidjela najviše nedostaje izravna interakcija među igračima, ima nešto interakcije, ali nedovoljno za moj ukus. Plus ono ekstra oku očito, što ne mogu zanemariti kod kupovine bilo koje igre - baš je dizajnerska GRDICA! Te pastelne boje, copy-paste fotke životinja na kartama, ikonografija, navodno su i komponentne jeftinjara koliko čitam u komentarima... Što je baš šteta, barem po tome nije trebala bit slična TM-u 

- realuka
- Reactions:
- Ima zahvala: 993 puta
- pohvaljen: 1011 puta
- Kontakt:
Capstone Games i jeftinjara komponente to mi nejde jedno s drugim, sad me baš zanima.Chupka je napisao/la: 11 pro 2021, 18:29 navodno su i komponentne jeftinjara koliko čitam u komentarima
Isto tako usporedbe sa Marsom su nepotrebne, ovdje je glavni dio baratanje action selectionom koji je barem za moju kolekciju unique, ovdje nema toliko različitih race elemenata nego samo jedan - susretanje trackova kao u Rajas of the Ganges, ovdje je isto tako tile placement na personal boardu jako važan a po meni je to sve totalno drugačije od Marsa jedino me art na karticama podsjeća na Mars i tableu dio igre.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 911 puta
- pohvaljen: 1046 puta
- Kontakt: