ja maločas odigrao prvi puta partiju arhitektona, i mogu reći da mi se dosta sviđa

i partiju lost citiesa, i gadno sam popušio

Pa evo prodaje ti je ovaj dobri čovik http://igranje.hr/forum/viewtopic.php?f=17&t=324buraz je napisao/la:pillarsi? još me stegne srce jer sam ih zamijenio![]()
Ma meni ti Pilarsi stvarno nisu nis posebno, dal sam za igru 170 kuna, i to smatram previse za to kaj se dobije al to sam samo ja hehe. Meni ni setlersi nisu nestogrof je napisao/la:mi znamo umjesto lost citiesa odigrati tu i tamo Keltis.
Ma nema frke za prijevod, budem ga ja natipkal jednom. Dodouše mi smo dosta igrali Pillarsov nastacak - World without End i igra je poprilično dobro osmišljena. Sad me zanima razlika između njih. No obje vizeuelno izgledaju vrlo atraktivno, a Algoritam ih prodaje po nekih 300 kuna, što je s obzirom na pribor prilično OK cijena.
Nakon The Gathering Storma i ciljeva više nema vraćanja samo baznoj igri - postane bezdušna bez ciljeva.mado je napisao/la:Prošli vikend, Race for the Galaxy + The Gathering Storm. Proširenje donosi zanimljive nove startne svijetove, te dobre dodatne karte. Improved Logistics sa duplim settlanjem je jaka karta, pogotovo na kraju igre kad drugi igrač ne pazi, te ne uoči da igra može biti završena prije nego se snađeUglavnom odlično proširenje. Ciljeve još nismo ni taknuli.