LCG NIGHTS: Game of Thrones, Netrunner, Star Wars

Igraonica društvenih igara Carta Magica, Frankopanska 24, Zagreb
frle
Reactions:
Ima zahvala: 29 puta
 pohvaljen: 262 puta
Kontakt:

Re: LCG NIGHTS

Post Postao/la frle »

Mali izvještaj za dosadašnja događanja ponedjeljkom u Carti Magici.

Game of Thrones LCG ima minimalno tri igrača svaki put i igra se liga u kojoj je borba za vrh u razlici samo od 4 powera :)

Nakon dugo čekanja pojavila se i ekipa voljna igranja Star Wars X Wing Miniatures Game i već dva ponedjeljka za redom se igraju zanimljive svemirske borbe. Sljedeći ponedjeljak će se pridružiti još par squadova i biti će zanimljivih napucavanja između Rebelsa i Empirea.

Star Wars LCG još uvijek traži ljude koji žele igrati ovu igru. Ima nas dvoje-troje koji žele igrati, ali treba još :)

Ako ste zainteresirani za bilo koju od ovih tri igri, slobodno nam se pridružite ponedjeljkom u Carti od 17 na dalje ili se javite na mail: [email protected]. Dođite, probajte, ima dovoljno deckova i letjelica za sve :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru frle za post (ukupno 2):
McGregorBroloski
frle
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Sutra se planira malo više igrati X wing, pa ako netko želi doći probati biti će koji slobodan squad za probu ;) Također će biti i Game of Thrones LCG i Star Wars LCG :)
frle
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Danas se u Carti Magici igrao X wing i Game of Thrones LCG. U X wingu su bile dvije zanimjive borbe.
U jednoj je TIE swarm pobijedio dva X winga i Y wing.
slika
Dok u drugoj je Boba Fett uz pomoć TIE bombera pobijedio najbolje pilote Empirea - Darth Vadera i Soontir Fela.
slika

Nakon toga je započela velika borba za Westeros u kojoj su sudjelovale 4 kuće - Martell, Stark, Greyjoy i Targaryen. Nakon duge borbe Targaryen sa Daenerys tijesno skuplja 15 powera i odnosi borbu, u kojoj je svaka kuća imala malo prednosti pa ju jednako tako gubila.

Pridružite nam se i sljedeći ponedjeljak od 17 u Carti Magici :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru frle za post:
Valsim
frle
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Pozivam vas, na vrlo vjerojatno zadnje igranje u Carti ponedjeljkom do 9 mjeseca jer se ide na ljetnu pauzu.
Ako ste zaintersirani probati bilo koju od tri igara što se igra: Star Wars LCG, Star Wars X-wing, Game of Thrones LCG, javite se na mail ([email protected]) što bi igrali da znam što da donesem.
frle
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Evo nakon 3 mjeseca vođenja igri Star Wars X wing, Star Wars LCG i Game of Thrones LCG idem na zasluženu pauzu od 2 mjeseca, sa nastavkom u 9 mjesecu (naravno ako ne ostanem bez termina :? ).

Pa evo izvještaj što se događalo u 3 mj:
Nakon prvih par tjedana kartali smo dva moja frenda i ja, sa povremenim dolaskom jedne, ali češće niti jedne osobe. Kartali smo Game of Thrones i SW LCG. I dalje sam promovirao kartanje gdje god sam mogao, pa sam tako preko facebook AGoT grupe našao par zainteresiranih osoba za kartanje Game of Thronesa. Od njih 3 zadržala se jedna osoba koja je uz moja dva frenda i mene postao stalni posjetitelj naših kartanja. Ubrzo smo započeli i Ligu Game of Thrones, gdje smo se u 6 tjedan lijepo borili i imali jako zanimljive partije. Tu ligu nastavljamo u 9 mjesecu.
Znači Game of Thrones LCG ima 4 stalna igrača.
Star Wars LCG nažalost nije privukao baš ljudi, ali su neki ljudi pokazali želju ju probati, pa se nadam da će se ti ljudi priključiti kartanju od rujna.
Star Wars X wing dugo ga nitko nije igrao, ali su onda došla dva igrača sa svojim letjelicama i malo nas podsjetili na ovu super igru. Nažalost nismo ju igrali dovoljno i definitivno ako će ljudi odlučiti nastaviti dolaziti letjeti ponedjeljkom će se skupiti ljudi za velike svemirske borbe.

Ja sam voljan i željan nastaviti voditi igranja tih igara ponedjeljkom, pa se nadam da će me Udruga Igranje i Carta Magica podržati u tim vođenjima te malo pomoći u promociji tih igara, kojim facebook postom i sl. ;)

Toliko od LCG Nights do 9. mjeseca. Pozdrav spivo
Ovi su korisnici zahvalili autoru frle za post (ukupno 3):
grofburazValsim
frle
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Bok ljudi, evo mene opet :)

Planiramo početi kartati Game of Thrones, Star Wars LCG i Star Wars X wing, krajem ovog mjeseca opet u Carti Magici od ponedjeljka 29.9 od 17 do 21h. Svi koji su zainteresirani za ove igre, imaju ili žele ih igrati neka se pridruže u ovu facebook grupu: https://www.facebook.com/groups/511222848980379/
Ako nemate Face, slobodno se javite na mail: [email protected] ili meni privatnom porukom.
Slobodno dođite probati igre i ako ih niste igrali, rado ćemo vam pokazati kako se igraju i koliko su zanimljive :)

PS. molio bih ako možete podijeliti link ove grupe na facebooku na stranici Igranja, hvala :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru frle za post:
Valsim
frle
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Igranja ponedjeljkom počinju već od ovog ponedjeljka 22.9. Pa koga zanimaju Game of Thrones LCG, Star Wars LCG ili Star War X Wing Miniatures neka nam se pridruže od 17h u igraonici Carta Magica. Također ako želite učlanite se u grupu na facebooku https://www.facebook.com/groups/511222848980379/ ili se javite meni privatnom porukom ili na mail [email protected] :)
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Objavljeno na fejsu. ;)
frle
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Puno hvala :)
frle
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la frle »

Kratki izvještaj:
Prošlo je mjesec dana kako smo se počeli okupljati ponedjeljkom u Carti Magici na kartanju Game of Thrones LCG, Star Wars LCG i letenju u Star Wars X-wing Miniatures Game. Svaki ponedjeljak se skupi uvijek 4 igrača koji kartaju Game of Thrones, te prije njih se karta malo Star Wars LCG. U to vrijeme konstantna ekipa od dvojice, te povremenim dolaskom još par ljudi, se svaki ponedjeljak bori u svemiru za nadmoć u odličnoj igri Star Wars X wing.
Pokušali smo nabaviti uz pomoć Carte tournament kitove, ali nažalost nismo imali uspijeha u tome. Definitivno namjeravamo pokušati nabaviti te kitove kako bi vjerni igrači mogli dobiti barem nekakve nagrade.
Planiramo u 11 mjesecu započeti X wing ligu, pa koga god zanima ova igra i želi se natjecati u ligi neka se javi meni peko PM, na mail [email protected] ili neka se učlani u grupu na facebooku: https://www.facebook.com/groups/511222848980379/
Nastavlja se i kartanje Game of Thronesa i Star Warsa. Zato koristim ovu priliku da sve zainteresirane za ove igre da mi se jave ili učlane u facebook grupu te dođu i probaju ove igre. Imamo dovoljan višak deckova i letjelica za sve, pa se samo javite prije dolaska.

Lijep pozdrav,
frle (Luka)

PS još jednom bi zamolio Udrugu danas malo reklamira :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru frle za post (ukupno 3):
madoValsimMcGregor
Odgovori

Natrag na “Igraonica "Carta Magica" - Zagreb”