Evo nakon 3 mjeseca vođenja igri Star Wars X wing, Star Wars LCG i Game of Thrones LCG idem na zasluženu pauzu od 2 mjeseca, sa nastavkom u 9 mjesecu (naravno ako ne ostanem bez termina

).
Pa evo izvještaj što se događalo u 3 mj:
Nakon prvih par tjedana kartali smo dva moja frenda i ja, sa povremenim dolaskom jedne, ali češće niti jedne osobe. Kartali smo Game of Thrones i SW LCG. I dalje sam promovirao kartanje gdje god sam mogao, pa sam tako preko facebook AGoT grupe našao par zainteresiranih osoba za kartanje Game of Thronesa. Od njih 3 zadržala se jedna osoba koja je uz moja dva frenda i mene postao stalni posjetitelj naših kartanja. Ubrzo smo započeli i Ligu Game of Thrones, gdje smo se u 6 tjedan lijepo borili i imali jako zanimljive partije. Tu ligu nastavljamo u 9 mjesecu.
Znači
Game of Thrones LCG ima 4 stalna igrača.
Star Wars LCG nažalost nije privukao baš ljudi, ali su neki ljudi pokazali želju ju probati, pa se nadam da će se ti ljudi priključiti kartanju od rujna.
Star Wars X wing dugo ga nitko nije igrao, ali su onda došla dva igrača sa svojim letjelicama i malo nas podsjetili na ovu super igru. Nažalost nismo ju igrali dovoljno i definitivno ako će ljudi odlučiti nastaviti dolaziti letjeti ponedjeljkom će se skupiti ljudi za velike svemirske borbe.
Ja sam voljan i željan nastaviti voditi igranja tih igara ponedjeljkom, pa se nadam da će me Udruga Igranje i Carta Magica podržati u tim vođenjima te malo pomoći u promociji tih igara, kojim facebook postom i sl.
Toliko od LCG Nights do 9. mjeseca. Pozdrav