Da li je netko igrao...
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2403 puta
- pohvaljen: 2606 puta
- Kontakt:
Re: Da li je netko igrao...
Da,. Netrunner je nekad bio glavna stvar u igraonici u staroj Bogovićevoj. Nije bilo termina da se nije igralo, a bilo je i svakojakih turnira back in the day. Nekako me tada nije privuklo pa se nisam zagrijao, bilo je osim toga toliko igara da je bilo teško baš sve proći. Tada sam veliku energiju ulagao u Race For The Galaxy i nisam imao energije za još jednu toliko vremenski demanding igru. Nije to baš jedna od onih u koju možeš samo tako uskočiti i iskočiti. To je gotovo kao način življenja. Community je nažalost po cijelom svijetu dosta zamro otkad je Fantasy Flight odustao od franšize.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 430 puta
- Kontakt:
Ma igra je i dalje ziva i izlaze novi setovi, al ne ide vise preko FFG nego https://nullsignal.games/about/what-is-null-signal/.
- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 615 puta
- pohvaljen: 581 put
Heh, baš sam neki dan gledao ovo:
Najbolje bi ti bilo da nakog frenda ili neki svoj krug nabriješ, pa da printate kako je što kronološki izlazilo - tako ćete vjerojatno i otkrivat metu kako će što novo uletavati.
Ja bih tako, kad bi mi umnožak vremena i volje bio veći od tri.
Najbolje bi ti bilo da nakog frenda ili neki svoj krug nabriješ, pa da printate kako je što kronološki izlazilo - tako ćete vjerojatno i otkrivat metu kako će što novo uletavati.
Ja bih tako, kad bi mi umnožak vremena i volje bio veći od tri.
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 430 puta
- Kontakt:
Neki dan sam printao, rezao, radio rubove i sleevao skoro 200 karata za ovaj novi League of Legends TCG.
Ne zelim ponovo prolazit kroz to
Ova ekipa NISEI koja je preuzela game nudi za djabe i print and play fileove tak da ak cu nest printat, printat cu to novo.
Al za prvu ruku cu narucit ovaj System Gateway : https://shop.nullsignal.games/en-eu/pro ... ed-edition
Tih nesto vise od 200 karata je 40 eura.
Da ih idem printat u nekoj printaonici je nekih 20 eur.
Tak da radije cu njima dat malo vise love i podrzat ih u tome sto rade i dobit full kvalitetne karte.
Ak nam se svidi igra i budemo htjeli vise onda cemo vidit dal cemo kupovat setove, ili samo printat karte koje hocemo dodat.
Doslovno mozes sudjelovat na turnirima i igrat legit sa proxy kartama po sluzbenim pravilima.
Ne zelim ponovo prolazit kroz to

Ova ekipa NISEI koja je preuzela game nudi za djabe i print and play fileove tak da ak cu nest printat, printat cu to novo.
Al za prvu ruku cu narucit ovaj System Gateway : https://shop.nullsignal.games/en-eu/pro ... ed-edition
Tih nesto vise od 200 karata je 40 eura.
Da ih idem printat u nekoj printaonici je nekih 20 eur.
Tak da radije cu njima dat malo vise love i podrzat ih u tome sto rade i dobit full kvalitetne karte.
Ak nam se svidi igra i budemo htjeli vise onda cemo vidit dal cemo kupovat setove, ili samo printat karte koje hocemo dodat.
Doslovno mozes sudjelovat na turnirima i igrat legit sa proxy kartama po sluzbenim pravilima.