Koju ste igru nedavno kupili?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Stips
Reactions:
Ima zahvala: 615 puta
 pohvaljen: 581 put

Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Post Postao/la Stips »

Nope, uzeo preko 4dadosa ali sam uletio dosta rano. Evo javljaju da im je došao i ostatak narudžbe, tako da uskoro bi trebalo stići svima.

Štajaznam sad kakti pratim Terraforming Mars i Bios:Genesis, dakle ta neka znan popularna tematika, al ispada da nema potrebe za žurbom kad sve ionako dođe na svoje po podjednakim cijenama.

Ajde, ima ta disonanca kaj platiš unaprijed pa ti se čini kad napokon dođe kao da je free - poklon od 'past me'... :D

Živa katastrofa, taj marketing...
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

slika

Eto i ja jednu uboo.
Nadam se da će se svidjeti ekipi.
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 3):
dgalesic2000stokaMarijan
slika
Vatanen
Reactions:
Ima zahvala: 257 puta
 pohvaljen: 436 puta

Post Postao/la Vatanen »

@sadistiko - hoće sigurno. najelegantnija igra in existenz ako mene pitaš, a ova moderna varijanta ima bitno drukčiju ploču jer simulira globus, pa pomorski dio postaje intrigantniji. Čini mi se i da je matematika dionica pravilnija, iako za to ne bi dao ruku u vatru. Plus način isplate bonusa i dr. sitne izmjene čine od igre i kao ekspanzije na bazni Imperial dovoljnu varijablu da bude samostalna igra. Super ulaganje.
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Igor
Reactions:
Ima zahvala: 196 puta
 pohvaljen: 402 puta
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

Set rulbuka za 1:1200 minijature doba jedrenjaka mr.Langtona,gdje veća knjiga zajedno sa advanced play-om ne pokriva jedan bitan segment života na brodu - raspodjelu groga i njegov utjecaj na moral.
I njegov manji brat na dijeti "Fast Play" lišen nekih detalja,usmjeren na igranja unutar 2-3 sata.
U oba slučaja znati jedriti i to znati vrlo dobro od presudne je važnosti,položaj i tip jedara,jačina,smjer i kvaliteta vjetra,gdje kvaliteta može uzrokovati nepoželjno vrtloženje oko jedara skrećući brod 1 stupanj sa kursa.

Nepostojanje hex mape znatno ubrzava igranje ali i smanjuje niz pravila koja šesterokuti povlače za sobom,sa 1:1200 minijaturama nautička milja iznosi 1500mm iliti 25mm po čvoru/minuti.

Naviknutom na grube i neprimjerene izraze američanskog engleskog kao "crictial hit" ili "miss",nema mjesta u ovom rulbuku te je "critical hit" - Well laid shot. (Sir)

..što "miss" znači da je "Unlucky shot"...koji može povući i dodatnu eksploziju topovske cijevi,pa možemo reći da je posada imala "Unlucky day"...indeed it is.

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru Igor za post:
stoka
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
robert
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la robert »

Prvo pozdrav svima od novog člana foruma ;)
LapinCretin je napisao/la:Mega ulov, zahvaljujući greškama iz prošlosti i recikliranju igara :mrgreen:
Volio bih nabaviti Alchemists, jel se smije pitati gdje si našao svoj primjerak? :$ Ja sam poslao upit u Cartu Magicu, i kao javit će mi kad stigne, međutim već mi se dugo, dugo nisu javili. Imate li kakav savjet? Thx :)
Nuuq
Reactions:
Ima zahvala: 689 puta
 pohvaljen: 895 puta
Kontakt:

Post Postao/la Nuuq »

robert je napisao/la:Prvo pozdrav svima od novog člana foruma ;)
LapinCretin je napisao/la:Mega ulov, zahvaljujući greškama iz prošlosti i recikliranju igara :mrgreen:
Volio bih nabaviti Alchemists, jel se smije pitati gdje si našao svoj primjerak? :$ Ja sam poslao upit u Cartu Magicu, i kao javit će mi kad stigne, međutim već mi se dugo, dugo nisu javili. Imate li kakav savjet? Thx :)
Kada bude checkout za Philbertnet (ili kako vec) pa se uvali :)
Dobro došao.

Live long and prosper.
slika
stoka
Reactions:
Ima zahvala: 731 put
 pohvaljen: 545 puta
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru stoka za post (ukupno 4):
miljenkoValsimkockicablacx
Vatanen
Reactions:
Ima zahvala: 257 puta
 pohvaljen: 436 puta

Post Postao/la Vatanen »

:-D Kakav grafički redizajn. Da si Phil Eklund to bi naplatio kao Deluxed Boxed Edition with all expansions included.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Vatanen za post (ukupno 2):
kockicastoka
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2404 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

stoka je napisao/la:slika
Op op. Predviđam da se neće igrati ništa drugo dok se ne odigra barem pedesetak partija ove igre :) .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Baš me zbunilo, vidim moju verziju a piše New, pa mi nikako jasno. Moram se naspavati, vidim ja :-)
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post:
stoka
slika
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”