Koju ste igru nedavno kupili?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Post Postao/la Broloski »

Svaka čast curi! :D
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Stoka, nakon ovoga sada ima da ženiš svoju curu 8-) Inače, sretan rođendan :)
Stips
Reactions:
Ima zahvala: 615 puta
 pohvaljen: 581 put

Post Postao/la Stips »

Zakon, super!

She's a keeper :)
stoka
Reactions:
Ima zahvala: 731 put
 pohvaljen: 545 puta
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

:D Hvala!
:ljubav
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2404 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Op op. Taman došao iz teme tvojih kućnih igranja i baš komentirao kako me živo interesira kaj ti je to kupila, kad ono :D .
Bravo curi, svaka čast :bravo . Ima da se oženiš odmah slika. Moj blagoslov imaš :) .

Jako, jako, jako, jako, dobra igra. Igrali smo baš pred dva tjedna u petero igrača i bilo je odlično. Volio bih da imam vremena za opise svih naših igranja i druženja. Jednog dana će se naći i u mojoj kolekciji, to jest našoj (Slavica :ljubav ). Eh što bi smo mi bez naših žena :) .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
Killa
Reactions:
Ima zahvala: 703 puta
 pohvaljen: 324 puta

Post Postao/la Killa »

slika

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru Killa za post (ukupno 4):
dadostokakockicaValsim
stoka
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

Valsim je napisao/la:Op op. Taman došao iz teme tvojih kućnih igranja i baš komentirao kako me živo interesira kaj ti je to kupila, kad ono :D .
Bravo curi, svaka čast :bravo . Ima da se oženiš odmah, moj blagoslov imaš :) .

Jako, jako, jako, jako, dobra igra. Igrali smo baš pred dva tjedna u petero igrača i bilo je odlično. Volio bih da imam vremena za opise svih naših igranja i druženja. Jednog dana će se naći i u mojoj kolekciji, to jest našoj (Slavica :ljubav ). Eh što bi smo mi bez naših žena :) .
eh, izgleda da ljubav stvarno ide preko stola, samo što u našem slučaju na stolu nije hrana, nego igre. :D
dvoumila se inače između dvije igre kojima si ti dao desetku, dominanta i nationsa, ali dominant me puno više privlači, a i nakon clasha dobro je napraviti mali zaokret u temi, bar na neko vrijeme.
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

stoka je napisao/la:eh, izgleda da ljubav stvarno ide preko stola, samo što u našem slučaju na stolu nije hrana, nego igre. :D
Ma, mi smo to riješili na način što je moja žena vrsna kuharica, a ja dobavljam igre :lol: A u kakvu zvijer se pretvorila, dovoljno govori što, svaki put kada dođem u zagreb: "a što bismo mogli sad odigrati?"

Svakako očekujem opise dominanta, igre koja mi je toliko zanimljiva, ali zbog nekih drugih razloga nije realno ostvariva.
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2404 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

stoka je napisao/la:eh, izgleda da ljubav stvarno ide preko stola, samo što u našem slučaju na stolu nije hrana, nego igre. :D
dvoumila se inače između dvije igre kojima si ti dao desetku, dominanta i nationsa, ali dominant me puno više privlači, a i nakon clasha dobro je napraviti mali zaokret u temi, bar na neko vrijeme.
Hehe tako je to danas u modernom svijetu :) .

Uh dobar mi je i Nations, definitivno će ga se morati nabaviti jednom, po mogućnosti i sa Dynasties ekspanzijom odmah.
Al da totalno se slažem da je bolje imati što više različitijih igara nego li sličnih.
kockica je napisao/la:Ma, mi smo to riješili na način što je moja žena vrsna kuharica, a ja dobavljam igre :lol: A u kakvu zvijer se pretvorila, dovoljno govori što, svaki put kada dođem u zagreb: "a što bismo mogli sad odigrati?"
Pratim ja vaš napredak i baš sam impresioniran koji ste put odvalili u tako kratkom vremenu :) .
Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post:
kockica
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
stoka
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

može kockice, već sam pročita par stranica i djeluje mi super, imam sad neki ispit sljedeći tjedan, al nakon toga se posvećujem isključivo dominant species, tako da se nadam da će i izvještaj biti kroz par tjedana.
a ovu će morati igrati, kad zna koliko ju je platila, haha.
Ovi su korisnici zahvalili autoru stoka za post:
Deda
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”