Produženi weekend iza nas iskoristili smo za kampiranje na Rabu. Uobičajeno, nakon što bi uspavali dječicu, igrali su dueli. Par postova ranije, spomenuo sam da nam je kamping stol premalen pa Underwater cities nije dolazio u obzir, iako nam je on trenutno top.
Prve večeri odigrali smo dvije partije 7 Wonders duel. U prvoj me partiji pomela, ali u drugoj sam bio vrlo agresivan na militaryu i pobrao sve gilde, pa sam istu i dobio.
Prva večer izjednačena.
Drugu večer na stol je izašao moj omiljeni RftG, također odigrali dvije partije. Prva partija bodovi 28:29, druga 29:28. Iako malo bodova, jasno je po razlici među njima da je utrka bila vrlo tijesna!
I druga večer izjednačena.
Treće, i posljednje večeri, na stol je došao Castles of Burgundy. Izukla je onu ploču koja na polju građevina može dati čak 36 bodova pa sam napravio sve da joj to ne uspije, žrtvujući pritom bodove na znanju i živadi. Rizik se isplatio, i nije uspjela doći do svih potrebnih građevina, pa sam ovu dobio.
Dakle, ukupni pobjednik kampiranja, ovaj puta sam ja.
A evo i jedna slika mjesta zločina! Mene posebno vesele ta igranja na weekend getaway-ima, a dodatno kada se igra u ovakvom polumraku i na svjezem zraku.