Eto, ondak podržavam, ali i dalje mislim da to neće biti samo tako izvesti kvalitetno (dovoljno kvalitetno za preporuku na Essenu.)

A pogotovo ne u jednom danu. Radionica igara u jednom danu?? Hmm...

U realizaciji je to ovo prvo, ali u poanti je ovo drugo.the_priest je napisao/la:Onako kako sam ja shvatio ovo nije odlazak u tvornicu cokolade , biranja okusa te mjesanja u instantnom roku te onda uzivanja u nekoj nasumicno slozenoj cokoladici!![]()
Ili barem nebi smio biti...
Osim ukoliko catch nije u tome da se ekstrakta potencijalno dobra ideja iz nabrzinu sklepanih pa se onda na njoj radi na nekom drugome mijestu...
Cini mi se da bi se zapravo trebalo raditi na okupljanju slicnomisljenika ciji ce brainstorming proizvesti nesto DUGOROCNO potencijalno uspjesno...
Okupljanje za koje nije potrebno odrediti po principu;
svake srijede od 15:11 do 17:49
Na tom i tom mijestu bla bla
- radionica necega i necega -
- u nastavku slijedi dosadno i pre detaljno ( nemoguce s obzirom na priordu ) objasnjenje tko , zasto i s kim
Vise; mislite da imate dobre ideje ili ste puni istih, volite druzenje s ljudima koji imaju iskustvo s igrama te vam mogu pomoci prilikom fokusiranja i stvaranja teorije u praksu - dodite , pricajte, djelite i stvarajte
Ako se bas inzistira na jednom takvom instant kratkorocnom druzenju ne vjerujem da bi moglo biti stvoreno nesto kvalitetnije od igre slicne 8 minute empireu ... osim ako se ne nadu neki predhodno navedeni iskusni ili oni s vec poprilicno razvijenim idejama kojima treba jos jedno misljenje kako bi odbacili viskove te sklepali stvar