Ideja: Game Jam

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Ideja: Game Jam

Post Postao/la grof »

OK, ako smatraš da ćeš sam sve to moći izvesti kvalitetno - svaka čast!
Eto, ondak podržavam, ali i dalje mislim da to neće biti samo tako izvesti kvalitetno (dovoljno kvalitetno za preporuku na Essenu.) ;)

A pogotovo ne u jednom danu. Radionica igara u jednom danu?? Hmm... :?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Post Postao/la Vicko »

Meni se sviđa ideja. Treba je samo dodatno razraditi.
Jedan dan je možda prekratko, pa se može odrediti da traje 2 dana. To bi npr. mogli oragnizirati na Sferakonu - u subotu su prezentacije i izrada, a u nedjelju testiranje i proglašenje pobjednika. Ili možemo srediti 2 dana u igraoni - samo radionica igara. Općenito, totalno podržavam takve radionice.

Sljedeća stvar- trebalo bi nabaviti i nekog materijala koji bi natjecatelji mogli koristiti za izradu samih komponenti.
Predprijave - obavezno.

Evo, nadam se da će se ovdje javiti netko tko također smatra da je ovo dobro i voljan je pripomoći.
the_priest
Reactions:
Ima zahvala: 15 puta
 pohvaljen: 28 puta
Kontakt:

Post Postao/la the_priest »

Onako kako sam ja shvatio ovo nije odlazak u tvornicu cokolade , biranja okusa te mjesanja u instantnom roku te onda uzivanja u nekoj nasumicno slozenoj cokoladici! :facepalm
Ili barem nebi smio biti...
Osim ukoliko catch nije u tome da se ekstrakta potencijalno dobra ideja iz nabrzinu sklepanih pa se onda na njoj radi na nekom drugome mijestu...

Cini mi se da bi se zapravo trebalo raditi na okupljanju slicnomisljenika ciji ce brainstorming proizvesti nesto DUGOROCNO potencijalno uspjesno...
Okupljanje za koje nije potrebno odrediti po principu;
svake srijede od 15:11 do 17:49
Na tom i tom mijestu bla bla
- radionica necega i necega -
- u nastavku slijedi dosadno i pre detaljno ( nemoguce s obzirom na priordu ) objasnjenje tko , zasto i s kim

Vise; mislite da imate dobre ideje ili ste puni istih, volite druzenje s ljudima koji imaju iskustvo s igrama te vam mogu pomoci prilikom fokusiranja i stvaranja teorije u praksu - dodite , pricajte, djelite i stvarajte

Ako se bas inzistira na jednom takvom instant kratkorocnom druzenju ne vjerujem da bi moglo biti stvoreno nesto kvalitetnije od igre slicne 8 minute empireu ... osim ako se ne nadu neki predhodno navedeni iskusni ili oni s vec poprilicno razvijenim idejama kojima treba jos jedno misljenje kako bi odbacili viskove te sklepali stvar
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

the_priest je napisao/la:Onako kako sam ja shvatio ovo nije odlazak u tvornicu cokolade , biranja okusa te mjesanja u instantnom roku te onda uzivanja u nekoj nasumicno slozenoj cokoladici! :facepalm
Ili barem nebi smio biti...
Osim ukoliko catch nije u tome da se ekstrakta potencijalno dobra ideja iz nabrzinu sklepanih pa se onda na njoj radi na nekom drugome mijestu...

Cini mi se da bi se zapravo trebalo raditi na okupljanju slicnomisljenika ciji ce brainstorming proizvesti nesto DUGOROCNO potencijalno uspjesno...
Okupljanje za koje nije potrebno odrediti po principu;
svake srijede od 15:11 do 17:49
Na tom i tom mijestu bla bla
- radionica necega i necega -
- u nastavku slijedi dosadno i pre detaljno ( nemoguce s obzirom na priordu ) objasnjenje tko , zasto i s kim

Vise; mislite da imate dobre ideje ili ste puni istih, volite druzenje s ljudima koji imaju iskustvo s igrama te vam mogu pomoci prilikom fokusiranja i stvaranja teorije u praksu - dodite , pricajte, djelite i stvarajte

Ako se bas inzistira na jednom takvom instant kratkorocnom druzenju ne vjerujem da bi moglo biti stvoreno nesto kvalitetnije od igre slicne 8 minute empireu ... osim ako se ne nadu neki predhodno navedeni iskusni ili oni s vec poprilicno razvijenim idejama kojima treba jos jedno misljenje kako bi odbacili viskove te sklepali stvar
U realizaciji je to ovo prvo, ali u poanti je ovo drugo.
Ako ti to ima smisla :)
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”