2. dan društvenih igara u Puli

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Re: 2. dan društvenih igara u Puli

Post Postao/la sadistiko »

Ma znam ja zašto bi oni da ja svakako dođem :D
Sigurno su se zaželili Among the Stars :lol:
Priznaj ;)
Ako slučajno ja budem mogao ići sam (mada sumnjam da ću ići bez žene i klinaca) otvoren sam za zajedničko putovanje s ekipom iz ZG-a. Fala bogu, imam SW model Kie gdje stane brdo igara u gepek :mrgreen:
slika
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Evo Petrinjski DDI je dogovoren datum za 27.12. pa sad možete početi planirati.
5. na 6.1. sam također u organizaciji našeg tradicionalnog LAN partija pa taj datum nikako ne mogu do vas. Također, kakva je sad financijska situacija kod mene, bojim se da ne budem uopće mogao doći. Ali tko zna kako će biti do tih dana.
slika
Studioworks
Reactions:
Ima zahvala: 101 put
 pohvaljen: 210 puta
Kontakt:

Post Postao/la Studioworks »

Evo malog updatea oko 2. DDI u Puli. Zakazali smo dva termina, 18. ili 25.1.2015. Već sam bio pozvao Sadistika i ostale zainteresirane da se jave, a pošto smo sad konkretnije krenuli u to došlo je vrijeme da ponovno odaslam poziv.

U prijašnjim postovima je Shich rekao da bi došli ljudi iz ZG-a ako se riješi smještaj i put. Za smještaj sam se aktivirao i ne bi trebalo biti problema. Za put ne znam ako možemo u cijelosti pokriti, ali dio sigurno. Do Pule i nazad ima 530 km, Cestarina PU-ZG i nazad je 186 kuna pa mislim da bi se moglo proći sa 600 kn.

Pa eto, zanima me ako ste i dalje zainteresirani za dolazak u Pulu na malo druženje pa da utanačimo detalje.
Studioworks
Reactions:
Kontakt:

Fulao sam datume. Nisu 18. i 25., nego 17. i 24. (subota).
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Post Postao/la Vicko »

Bok, možemo vidjeti ima li zainteresiranih volontera. Hajmo prebacit komunikaciju na mail. ;)

Javi mi se na mail: [email protected].

Volonteri koji bi htjeli pomoći eventu, mogu se javiti u ovu temu ili na gornji mail.
Studioworks
Reactions:
Kontakt:

Evo, potvrđen je datum 2. DDI u Puli pa da i ovdje postam. Dakle, event će se održati u subotu, 24. siječnja 2015. u zgradi Zajednice Talijana u Puli u samom centru grada.

Uz igranje boardgameova imat ćemo nešto dodatnog sadržaja pa će tako Gradska knjižnica i čitaonica u Puli imati svoj štand s modernim stripovima.
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Super ideja za privući mlade. :) Na koji će način to funkcionirati za njih? Članovi knjižnice će tamo moći čitati/posuditi stripove umjesto u knjižnici?
Studioworks
Reactions:
Kontakt:

U ponedjeljak cu se naci s frendom koji vodi zbirku stripova pa cemo izdogovarati detalje.
Studioworks
Reactions:
Kontakt:

Udruga Zaigrana koza Vas poziva na 2. Dan društvenih igara u Puli koji će se održati u subotu 24. siječnja u Circolu - Zajednici Talijana Grada Pule od 12:00 do 21:00 sat. Drugi po redu, Dan društvenih igara kao cilj ima upoznati sve zainteresirane igrače ili one koji će to tek postati s velikim svijetom modernih društvenih igara. "Zapeli" ste na Riziku, Monopoliju i Čovječe ne ljuti se? Nema problema. Na Danu društvenih igara u Puli će se volonteri udruga Zaigrana koza iz Pule i Igranje iz Zagreba pobrinuti da Vam na najbolji mogući način prezentiraju moderne društvene igre i tako Vas uvedu u veliki i šaroliki svijet zabave igara na stolu.

Uz igranje i prezentaciju društvenih igara, posjetitelji će se na štandu Gradske knjižnice i čitaonice Pula moći upoznati s najnovijim i najuzbudljivijim stripovima i knjigama znanstvene fantastike i fantasy tematike.

Događaj organizira udruga Zaigrana koza iz Pule u suradnji s udrugom za promociju društvenih igara Igranje iz Zagreba i Gradskom knjižnicom i čitaonicom Pula. Veliko hvala i sponzorima, restaurantu i pansionu Gardelin iz Pule i Zajednici Talijana Grada Pule.

Možete nas pratiti i na Facebook profilu: https://www.facebook.com/drustveneigrepula

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru Studioworks za post (ukupno 2):
sadistikomiljenko
Studioworks
Reactions:
Kontakt:

Polako se bliži 2. Dan društvenih igara u Puli, a kako jedan istaknuti član ove udruge nije uspio na Facebooku pronaći event :D onda ću ovdje postati linkove za page i event. Ako vam nije teško lajkajte, shareajte, pozovite poznanike, skupite ekipu i dođite u Pulu na kvalitetan gaming ovu subotu od 12_00 do 21:00 sat. Pozdrav!

https://www.facebook.com/drustveneigrepula

https://www.facebook.com/events/1024377414255983/
Ovi su korisnici zahvalili autoru Studioworks za post:
Vicko
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”