Uh znam kako je, nije lako glumit i to još onak hladno i bezemocionalno kada sve ukazuje na tebe kao sumnjvca. Meni gotovo uvijek se na licu razvije osmijeh od uha do uha kada me ljudi pročitaju. Bolje da se i ne prisječam svoje prve partije Resistancaburaz je napisao/la:Uf, meni baš ne leži to glumljenje nevinašca.. Znam kada sam zadnji puta igrao Panic Station, i bio zaražen, netko mi je pogledao karte i rekao svima da sam zaražen, a ja sam rekao da nisam, ali je svaka moja reakcija tijela govorila da jesam i svi su to odmah skužili

Zahvaljuem, al nema potrebegrof je napisao/la:No, ako ima problema pri nabavci, ja svoju mogu odskenirati, pa neka si je Valsim odprinta na deblji papir i sve kartice sleeva u košuljice s jednobojnom pozadinom, pa se neće vidjeti razlika...
No, opet, ako su tako jeftine za nabaviti (i ako uopće shipaju u HR ili EU - skoro smo u EU) možda je bolje i jeftinije nabaviti original.

Našao sam neke skenirane fotke ekspanzije na netu, prebacio ih u Word, resizeao na veličinu koja mi treba i otići ću isprintati sad jedan od ovih dana u fotokopiraonu/printaonu na neki malo tvrđi papir, umetnut u protector s jednobojnom pozadinom i voilà

Samo nisam ziher baš za sleevove. Imao sam ove odprije i iskoristio sam ih za prvu priliku.
http://www.cartamagica.hr/proizvodi/139 ... 29-100_KOM
Međutim dosta imaju prostora u dužini i širini kada se karte umetnu u njih pa mi se i gužvaju u kutiji.