Citadels
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Re: [K]:Citadels ili Dixit
kaj nije pravilo u dva igrača da se ne gledaju odbačene karte? nekak mi igra gubi smisao ak si govorite kaj ste odabrali?
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Ne govore se informacije koje ionako nisu dostupne ako malo razmislis. Nesmiju se gledati odbacene karte, nisam to niti tvrdio, samo prva odbacena karta za koju se moze saznati koja je, jednostavno pogledas koja fali i to je ta karta.buraz je napisao/la:kaj nije pravilo u dva igrača da se ne gledaju odbačene karte? nekak mi igra gubi smisao ak si govorite kaj ste odabrali?
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
ah, da .. sad sam tek skužio da si govorite moguć izbor od dve karte, a ne onu koju ste odabrali..
To mi je isto malo bez veze: bolje mi je ak svatko misli za sebe.
To mi je isto malo bez veze: bolje mi je ak svatko misli za sebe.
Vidim da se tema razvilia
Hvala svima na prijedlozima! Igra je sretno doputovala za 9 dana i svima preporučujem bookdepository
Igrali smo i u 2 i u više i svi su oduševljeni
!

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Re: Citadels
Igrao sam Citadels puno zadnjih dana. Igra se može znatno ubrzati. Nakon što se prozovu 1. Assassin, 2. Thief i 3. Magician koji direktno djeluju na druge igrače (lik, novac i karte), ostali likovi se mogu odigravati istovremeno. Ovo značajno ubrzava igru, tj. skračuje vrijeme čekanja. A i kralj može početi miješati karte s likovima čim zadnji lik izađe van. Igrao sam ju u 2-4 igrača. Odlična mi je u 2 i 4. Nakon što svi igrači dobro znaju osobine svih likova, igra je dosta brza i jedno igranje može biti gotovo za 20tak minuta.