Imaš ju? Načitao sam se toliko recenzija da je odlična.sadistiko je napisao/la: 14 ruj 2026, 17:31To sam isto uvijek htio odigrati ali uvijek frka s vremenomValsim je napisao/la: 11 ruj 2026, 23:38 Sad se opet vide ako se ne varam.
Nemam pojma kakav je to glitch.
Riječ je o igri https://boardgamegeek.com/boardgame/175 ... dden-stars![]()
Koju ste igru nedavno kupili?
- Valsim
- Ima zahvala: 2461 put
- pohvaljen: 2775 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
Gejm je odličan u 3. Ne znam kak je u 4, navodno jako dugi downtime. u 2 me ne zanima.Valsim je napisao/la: 14 ruj 2026, 21:12Imaš ju? Načitao sam se toliko recenzija da je odlična.sadistiko je napisao/la: 14 ruj 2026, 17:31To sam isto uvijek htio odigrati ali uvijek frka s vremenomValsim je napisao/la: 11 ruj 2026, 23:38 Sad se opet vide ako se ne varam.
To unikatno postavljanje akcija na ploču je totalni mindfuck (u pozitivnom smislu).
Čekam više od 2 godine da pošalju Galaxy in flames (fan made 4 nove fakcije). Vele sad će, uskoro (već sam previše puta to čuo).
Odlična igra! Igrali smo u 3 u Jalžabetu i zbilja je bilo epic.
Odličan ulov @Valsim
Odličan ulov @Valsim
- Valsim
- Kontakt:
Ako se ne varam zapravo je reskin starijeg Starcraft bosrdgamea, samo što je sad u Warhammer svijetu. Trebati će svakako zaigrati da se uoče možda neke sitne razlike.ray je napisao/la: 14 ruj 2026, 22:19Gejm je odličan u 3. Ne znam kak je u 4, navodno jako dugi downtime. u 2 me ne zanima.
To unikatno postavljanje akcija na ploču je totalni mindfuck (u pozitivnom smislu).
Čekam više od 2 godine da pošalju Galaxy in flames (fan made 4 nove fakcije). Vele sad će, uskoro (već sam previše puta to čuo).
Hjoooj ovo nisam trebao doznati za fan made 4 nove frakcije. Da čujemo, informaciju na sunce. Tko i kako doći do toga?
Opa, aktivno se igra i dalje znači. Morati ćemo onda nekom prilikom i mi kod @miljenkoStips je napisao/la: 15 ruj 2026, 13:30 Odlična igra! Igrali smo u 3 u Jalžabetu i zbilja je bilo epic.
Odličan ulov @Valsim![]()
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
O daa, definitivno sam ZA
- sadistiko
- Ima zahvala: 3843 puta
- pohvaljen: 3915 puta
- Kontakt:
Nemam, ali sam skoro uhvatio Starcraft, tj. fren Mlac je trebao ubost za neke smješne pare ali kreten nije otišao po igru.Valsim je napisao/la: 14 ruj 2026, 21:12Imaš ju? Načitao sam se toliko recenzija da je odlična.sadistiko je napisao/la: 14 ruj 2026, 17:31To sam isto uvijek htio odigrati ali uvijek frka s vremenomValsim je napisao/la: 11 ruj 2026, 23:38 Sad se opet vide ako se ne varam.
Nadam se da uživaš u ovom dragulju
Hvala ti.
Valsim je napisao/la: 10 ruj 2026, 20:21
Oh boy, mislio sam kako s obzirom na kretanje cijena na eBayu ovaj biser nikad neću upotpunit. I onda danas iznenada ni ne sluteći iskrsne primjerak u besprijekornom stanju, kvart do mojeg i pristojna cijena.
Sad mogu uistinu reći kako sam pravi Fantasy Flight fanatik.
Hvala @zreenco na još jednom ekspresnom dogovoru i nalaženju.
![]()
- Valsim
- Kontakt:
Like my dad always said. If you wan't a job done right, you gotta do it yourselfsadistiko je napisao/la: 16 ruj 2026, 15:33 Nemam, ali sam skoro uhvatio Starcraft, tj. fren Mlac je trebao ubost za neke smješne pare ali kreten nije otišao po igru.
Trenutno samo uživam u teksturama minijatura dok mi prolaze kroz prste i prelijepo oslikanim kartama i mapama
- Teehee(R)
- Ima zahvala: 756 puta
- pohvaljen: 306 puta
- Kontakt:
Pripreme za zimu!
Stiglo sa Ozone, Gameslore(tnx @Shich), Amazon i danas Vinhos od @Aliensb. Naš prvi Lacreda!

Stiglo sa Ozone, Gameslore(tnx @Shich), Amazon i danas Vinhos od @Aliensb. Naš prvi Lacreda!

- Valsim
- Kontakt:

S preko 100 partija bazne igre + nekih tridesetak s Prelude ekspanzijom i pokojom promo kartom, ne mogu vjerovati kako sve dosad nismo došli na ideju da ionako odličnu igru dodatno začinimo. Taj trenutak je došao kada sam uočio ovdje oglas za Turmoil po i više nego dobroj cijeni. Nekako smo godinama zazirali od bilo kakvih dodataka jer smo slušali komentare kako je bazna igra odlična, a ekspanzije odu u neke sasvim nepodudarne vode. I proučio tako pravila za Turmoil ekspanziju i ostao iznenađen koliko novi koncept zvuči fascinantno i kakve nove mogućnosti otvara. Tako da lekcija za ubuduće da uvijek slušate svoje unutarnje ja.
Dva dana poslije sam skočio do Carte Magice jer su mi hitno trebali sleevovi. Iako ih nisam našao, našao sam zato Automata ekspanziju, i to nisam mogao vjerovati po konkurentnijoj cijeni u odnosu na ostale - Ozone, Igraj.si, Philibert, Gameslore, i to za solidnih 6 i više eura. Mora da je neki glitch u matrici jer sve ostale igre koje sam vidio klasično nisu bile konkurentne. Btw. nisam znao da je Arcane Tinman brand sleevova ugašen. Još sam se čudio kako ih već dosta dugo ne vidim nigdje u ponudi. Bili su mi najbolji jer su omoti bili taman po mjeri kakvu sam priželjkivao, cca 80 mikrona. Niti predebeli poput Fantasy Flight sleevova, niti brutalno tanki poput Mayday. Tonu igra sam sleevao njima i bio zadovoljan. Btw. isti proizvođač ima i seriju Dragon Shield sleeves, koji mi djeluju predebelo poput Fantasy Flight sleevova. A po komentarima vidim da ni većina drugih igrača nije oduševljena njima. Kakva to bude poslovna odluka da inferiorniji proizvod ostaviš a onaj bolji povučen
Hvala @jackxmas007 na brzom dogovoru i odličnoj cijeni za Turmoil.