dado
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3562 puta
- pohvaljen: 2246 puta
- Kontakt:
dado
Da se i ja predstavim.
Danijel, 30. god., iz okolice Koprivnice.
Dugo godina igrao video igre, a sad sam se navukao na board gameove.
Vidio sam da tu radite prijevode za igre pa rekoh ajde da i ja probam i zasada je uspješno.
Odlična zanimacija, spaja se ugodno s korisnim, a i past će nekakvi popusti.
Danijel, 30. god., iz okolice Koprivnice.
Dugo godina igrao video igre, a sad sam se navukao na board gameove.
Vidio sam da tu radite prijevode za igre pa rekoh ajde da i ja probam i zasada je uspješno.
Odlična zanimacija, spaja se ugodno s korisnim, a i past će nekakvi popusti.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1615 puta
- pohvaljen: 2424 puta
- Kontakt:
Re: dado
Bravo!
Dobro došao u našu zajednicu i učinimo svijet ljepšim kroz boardgameing.
Dobro došao u našu zajednicu i učinimo svijet ljepšim kroz boardgameing.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2359 puta
- pohvaljen: 2501 put
- Kontakt:
Dobro nam došao .
Definitivno, jedna od najboljih zanimacija out there .
Želim ti pregršt odigranih partija i dobre zabave .
Definitivno, jedna od najboljih zanimacija out there .
Želim ti pregršt odigranih partija i dobre zabave .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3562 puta
- pohvaljen: 2246 puta
- Kontakt:
O pa ja sam totalno propustio moju 10 godišnjicu na forumu.
Nažalost, s prijevodima se kompletno stalo.
Ali smo se zato okrenuli boardgame dizajnu i rezultat je moja prva izdana igra https://boardgamegeek.com/boardgame/397747/speculaas koju smo ove godine predstavili na Spielu u Essenu što je ujedno bilo i prvi put da sam bio na sajmu.
U ovih 10 godina sam prema mojoj procjeni odigrao preko 600tinjak različitih igara ali definitivno najdraže od svega mi je što sam upoznao tolike divne ljude koje danas mogu zvati prijateljima.
Ekipa, hvala vam na ovih 10 godina i neka nam forum i zajednica požive još minimalno toliko.
Nažalost, s prijevodima se kompletno stalo.
Ali smo se zato okrenuli boardgame dizajnu i rezultat je moja prva izdana igra https://boardgamegeek.com/boardgame/397747/speculaas koju smo ove godine predstavili na Spielu u Essenu što je ujedno bilo i prvi put da sam bio na sajmu.
U ovih 10 godina sam prema mojoj procjeni odigrao preko 600tinjak različitih igara ali definitivno najdraže od svega mi je što sam upoznao tolike divne ljude koje danas mogu zvati prijateljima.
Ekipa, hvala vam na ovih 10 godina i neka nam forum i zajednica požive još minimalno toliko.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru dado za post (ukupno 19):
- it's me • miljenko • igor1970 • DarkDefender • Mago de Umago • Lourdin • Antomon • Valsim • dgalesic2000 • juri006 i još 9 korisnika
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1615 puta
- pohvaljen: 2424 puta
- Kontakt:
Predivno je vidjeti u što se ova zajednica pretvorila sve ove godine!
Čestitke @dado i na Speculaasu (i vjerujem još izdanih igara) i što si sve ove godine ovdje s nama.
Da piva - pivetina!
Čestitke @dado i na Speculaasu (i vjerujem još izdanih igara) i što si sve ove godine ovdje s nama.
Da piva - pivetina!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw