Pretpostavljam da povratak na staro nije moguć pa ću probati biti pozitivan ali da, prvi dojmovi nisu idealni; moja iskrena prva reakcija bila je da je netko hakirao sajt i složio nekakav mock-up kako bi pecao brojeve kreditnih kartica. Sve je nekako predimenzionirano, na desktopu puno praznog prostora i vrlo čudno centralno pozicioniranje iskočnih izbornika (koji nekad postoje a nekad ne, što odaje dojam nedovršenosti), na mobitelu banner zauzme 50% zaslona i onda se na ostatku vide dvije igre.
U konačnici nije katastrofa, ali puno prostora za napredak. Za početak mislim da bi ipak trebalo razmisliti o razdvojenoj desktop/mobitel inačici, jer ovakva univerzalna ne radi najbolje niti na jednoj niti na drugoj platformi, a desktop inačica (koju pretpostavljam ljudi ipak preferiraju za ležerno razgledavanje ponude) je zbog ovog principa izrazito hendikepirana - interaktivni elementi su razbacani na sve strane svijeta (umjesto da su logično poredani s lijeve strane), a korisne informacije (tj. slike samih igara) zauzimaju jedva 40% dostupne površine dok je 50% neiskorišteni prostor:
NOVA STRANICA
Moderator/ica: igraj.si
- logOS
- Reactions:
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 113 puta
Re: NOVA STRANICA
Uf ovaj AI generirani banner za Black Friday akciju baš teško za gledat. Bolje bi bilo da je samo crna pozadina i piše Black Friday Sale nego ova strahota što su je stavili. Nadam se da ne plaćaju nekog da im to složi jer bi netko trebao odgovarat za ovakvu strahotu.
Poznavajući koliko boardgame hobi trenutno ima prijezira prema korištenju AI i onda odabrati ovakvo nešto za banner... not good optics.
Vezano za trenutno stanje nove stranice, sve negativno. Nisam ljubitelj responzivnih stranica gdje se samo nešto što je rađeno sa ciljem da bude dostupno više mobilnim uređajima samo izravno prenese na desktop i onda to ispadne kako to ispadne. Što ja znam... nadam se da vlasnici takvih stranica imaju kakav metric prema kojem vide postotke posjećenosti sa mobilnih uređaja i desktop računala pa se odluče temeljem toga ili je pak samo riječ o tome da je takav paket najpovoljniji koji ti ponude kada tražiš od nekog da ti složi novu stranicu pa eto idemo sa time pa makar izgledalo ko govno glavno da je novo.
Poznavajući koliko boardgame hobi trenutno ima prijezira prema korištenju AI i onda odabrati ovakvo nešto za banner... not good optics.
Vezano za trenutno stanje nove stranice, sve negativno. Nisam ljubitelj responzivnih stranica gdje se samo nešto što je rađeno sa ciljem da bude dostupno više mobilnim uređajima samo izravno prenese na desktop i onda to ispadne kako to ispadne. Što ja znam... nadam se da vlasnici takvih stranica imaju kakav metric prema kojem vide postotke posjećenosti sa mobilnih uređaja i desktop računala pa se odluče temeljem toga ili je pak samo riječ o tome da je takav paket najpovoljniji koji ti ponude kada tražiš od nekog da ti složi novu stranicu pa eto idemo sa time pa makar izgledalo ko govno glavno da je novo.