Akcije, popusti i sl.
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 221 put
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Re: Akcije, popusti i sl.
Nekako imam osjecaj da se HP-u neda zezati s tim, njima je ionako cilj sto lakse doci do para, ovo je komplikovano
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1615 puta
- pohvaljen: 2431 put
- Kontakt:
Ma njima se ništa ne da. Koristio sam njihove paketomate za dostavu igara, jer su imali promotivne cijene jako dugo. No onda su s 1.10. nenadano ukinuli taj popust i postali nekonkurentni. BOX NOW ih piša i po broju paketomata i po jednostavnosti korištenja.
Kod HP-a ja moram na paketomatu izvršiti cijeli unos podataka i plaćanje (osim ako nisi njihov partner što nije tako jednostavno za nas male). Možeš misliti kako mi je to zgodno kad recimo vani pada kiša ili puše vjetar. Ili, što mi se jednom desilo, sunce tuče točno u ekran i ne vidim doslovno ništa pri unosu.
Kod BOX-a sve odradim preko mobilne aplikacije, platim (ako sam fizičko lice) i dobijem PIN. Dođem do bilo kojeg njihovog paketomata, unesem PIN, otvori se pretinac, gurnem paket, zatvorim i gotovo - paket ode na odredište i tamo je za dan-dva.
Kao trgovac plaćam na kraju mjeseca sve odrađene pošiljke i bok.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1155 puta
- pohvaljen: 1597 puta
- Kontakt:
Fun fact sa paketomatom. Supruga stavila da joj nešto dode u paketomat. Već je trebao prema trackingu doći, ali ne dolazi nikakva poruka. Ode na poštu raspitati se i vele da je kod njih paket ali ga još nisu stavili u paketomat jer je pun.
Supruga pita jel ga može dobiti, a oni traže osobnu. Ona ju nema kod sebe, oni ne daju. Nakon pregovaranja (na paketomatu ne treba pokazivati osobu) dopuste joj. Onda pak treba platiti jer je stavila sa pouzećem. Ima karticu, a žena na šalteru traži gotovinu i šalje ju na bankomat da donese novce. Srećom pa jedan šalter ipak ima za plaćanje karticom pa je na kraju uspjela platiti i uzeti paket.
Supruga pita jel ga može dobiti, a oni traže osobnu. Ona ju nema kod sebe, oni ne daju. Nakon pregovaranja (na paketomatu ne treba pokazivati osobu) dopuste joj. Onda pak treba platiti jer je stavila sa pouzećem. Ima karticu, a žena na šalteru traži gotovinu i šalje ju na bankomat da donese novce. Srećom pa jedan šalter ipak ima za plaćanje karticom pa je na kraju uspjela platiti i uzeti paket.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Da, to sam čuo na pošti da su im Paketomati navodno u zadnje vrijeme prepuni i da ljudi trebaju čekati na isporuku. Nemaju ih dovoljno.
Doduše čitam da i BOX zna imati pune paketomate, pa onda pošiljku preusmjere na najbliži od odabrane lokacije. Srećom pa ih imaju podosta pa to često ne bude predaleko.
S druge strane, pitam ženu iz BOX-a kako to da im ponekad neki paketomati nestanu s mape paketomata ili postanu žuti? Kaže, kad nestanu s mape znači da su puni i da se tamo ne može ostaviti paket za slanje, a kad požute znači da su skoro puni.
Tako mi koji ostavljamo pošiljke u paketomatima znamo gdje ih ne možemo ostaviti, pa nosimo u drugi paketomat.
No BOX zbog toga planira do kraja godine instalirati ukupno 900 paketomata. Pošta ih ima mislim 300?
Doduše čitam da i BOX zna imati pune paketomate, pa onda pošiljku preusmjere na najbliži od odabrane lokacije. Srećom pa ih imaju podosta pa to često ne bude predaleko.
S druge strane, pitam ženu iz BOX-a kako to da im ponekad neki paketomati nestanu s mape paketomata ili postanu žuti? Kaže, kad nestanu s mape znači da su puni i da se tamo ne može ostaviti paket za slanje, a kad požute znači da su skoro puni.
Tako mi koji ostavljamo pošiljke u paketomatima znamo gdje ih ne možemo ostaviti, pa nosimo u drugi paketomat.
No BOX zbog toga planira do kraja godine instalirati ukupno 900 paketomata. Pošta ih ima mislim 300?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Danas u Crnom Mačku, a sutra (hvala Snovid) u Poreču na CapyConu mogu se igrati naše društvene igre.
Povodom toga opalih prigodan popust do kraja mjeseca na naše igre i tiskana izdanja Murder Mystery igara.
I sve to uz besplatnu BOX NOW dostavu.
https://skockane-igre.hr/
Povodom toga opalih prigodan popust do kraja mjeseca na naše igre i tiskana izdanja Murder Mystery igara.
I sve to uz besplatnu BOX NOW dostavu.
https://skockane-igre.hr/