Septima

Diskusije vezane uz igre s raznih crowdfunding platformi (Kickstarter, Indiegogo...)

Moderator/ica: sadistiko

Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Odgovori
dado
Reactions:
Ima zahvala: 3562 puta
 pohvaljen: 2246 puta
Kontakt:

Septima

Post Postao/la dado »

Ponosni backer #555 ovdje. :D
Moja prva Mindclash Games igra. :)

Lajkam sve što vidim ovdje.
Tema i artwork su mi super, poznavajući ostale Mindclash igre produkcija će biti odlična, spoj mehanika mi je isto zanimljiv (simultani action selection, resurs menadžment, area control, penjanje po trakama).

Moglo bi se reći da me igra očarala (jer vještice, spellovi i to jel) pa eto, da podijelim oduševljenje. :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru dado za post (ukupno 2):
realukaTeehee(R)
slika
dado
Reactions:
Ima zahvala: 3562 puta
 pohvaljen: 2246 puta
Kontakt:

Re: Septima

Post Postao/la dado »

Ekipa, jel netko igrao ovo?
Ja sam na kraju bio odustao od backanja, sad na bggu vidim hrpa ljudi prodaje igru.
Baš sam iznenađen da tak nova igra ima toliko oglasa.
slika
Aliensb
Reactions:
Ima zahvala: 252 puta
 pohvaljen: 367 puta
Kontakt:

Re: Septima

Post Postao/la Aliensb »

dado je napisao/la: 19 lip 2024, 14:15 Ekipa, jel netko igrao ovo?
Ja sam na kraju bio odustao od backanja, sad na bggu vidim hrpa ljudi prodaje igru.
Baš sam iznenađen da tak nova igra ima toliko oglasa.
Ja ju imam, ideja je zanimljiva, ali dosta toga nije intuitivno, i nakon 3-4 igranja ikonografija mi nije jasna vec za sve gledamo rulebook sta koja vjestica daje, one kartice sto ih mozes otkljucavati kako se prenjes po treeu djeluju dosta nebalansirano, od neceg sto daje na lagan nacin hrpu bodova do neceg sto iskoristis jednom tjekom gamea ako se potrefi takva situacija.

Igra je zanimljiva, ali ima nedostatke, vjerojatno bi ju i ja stavio na prodaju bas je zbog kompleknosti ju ne igramo cesto te ako hocemo nesto masnije druge igre dobiju prednost, ali zeni se sviđa tema i produkcijski je prekrasna pa ceka bolje dana za još igranja.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Aliensb za post:
dado
slika
Odgovori

Natrag na “Crowdfunding igre”