Da ju nemam bio bih spreman platiti oko 40ak €.Mago de Umago je napisao/la: ↑16 lip 2024, 13:52 Ajde kad već o tome pričamo...koliko bi po vama bila rneka fer cijena za npr. Bora Boru?
[RASPRAVA] O oglašavanju i cijenama igara
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3489 puta
- pohvaljen: 2124 puta
- Kontakt:
Re: [RASPRAVA] O oglašavanju i cijenama igara
- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 315 puta
Novu sam kupio kad je izašla 2013.g. za 30€, sad, nakon odigranih 50-tak partija da kupujem novu, da bi 100€ bez razmišljanja.
Ali, realno, teško da ćeš današnjoj publici prodat za više od 40€. Čak nije problem cijena mislim, nego komponente. Fali popratnih sranja i bar 5 ekspanzija koje su u startu bile u dizajnu igre, ali je izdavač odlučio da nije dobro da kupci dobiju gotov/cjelovit proizvod.
Ali, realno, teško da ćeš današnjoj publici prodat za više od 40€. Čak nije problem cijena mislim, nego komponente. Fali popratnih sranja i bar 5 ekspanzija koje su u startu bile u dizajnu igre, ali je izdavač odlučio da nije dobro da kupci dobiju gotov/cjelovit proizvod.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 71 put
- pohvaljen: 67 puta
- Kontakt:
Nisu ni komponente, već igra izgleda (nisam igrao) kao generic euro point salad kakvih ima na bacanje i zašto bi netko to kupio kad za te novce može dobiti novu izdanu prošle godine, istog ratinga, još u hotnessu, za istu cijenu. Ajd ak ne košta toliko onda se strpi do prve rasprodaje kojih sad ima svako malo jer igara ima na bacanje.
Ono što bi držalo cijenu igri je da je jedinstvena i OOP, recimo nešto tipa Runebound, Defenders of the Realm, Mage Knight kad bi bio OOP.. Space Hulk.. čemu nema ništa slično ili ako ima, nije kvalitetno po igrivosti.
Ono što bi držalo cijenu igri je da je jedinstvena i OOP, recimo nešto tipa Runebound, Defenders of the Realm, Mage Knight kad bi bio OOP.. Space Hulk.. čemu nema ništa slično ili ako ima, nije kvalitetno po igrivosti.
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 418 puta
- Kontakt:
Mislim da Runebound nije nešto što drži cijenu. 30E top, Iako je igra zabavna ona je dosta zastarjela, a to čekanje dok ne dođeš na potez dosta odvraća igrače od igranja.
- Bojan1983
- Reactions:
- Ima zahvala: 372 puta
- pohvaljen: 376 puta
- Kontakt:
da ju nemam, za 50€ bi mi bila insta buyMago de Umago je napisao/la: ↑16 lip 2024, 13:52 Ajde kad već o tome pričamo...koliko bi po vama bila rneka fer cijena za npr. Bora Boru?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 214 puta
- pohvaljen: 83 puta
Kad se već malo podigla tema...
Nije mi jasno kako Keyflower za 28 eura već mjesecima stoji na oglasniku.
Pa meni je žao kaj ga imam, jer za te novce bi ga odmah zgrabio igretina i pol, a nitko ne trza..
Slično vrijedi i za Troyes.
Kad bi rangirao igre, te dvije bi sigurno bile pri vrhu.
Sent from my M2011K2G using Tapatalk
Nije mi jasno kako Keyflower za 28 eura već mjesecima stoji na oglasniku.
Pa meni je žao kaj ga imam, jer za te novce bi ga odmah zgrabio igretina i pol, a nitko ne trza..
Slično vrijedi i za Troyes.
Kad bi rangirao igre, te dvije bi sigurno bile pri vrhu.
Sent from my M2011K2G using Tapatalk
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Lourdin za post (ukupno 3):
- juri006 • dgalesic2000 • miljenko