Podcasti

Tekstovi, podcastovi i ostali materijal kojeg objavljuju razne boardgame zajednice u Hrvatskoj.
Pravila foruma
Svaki korisnik otvara svoju temu u kojoj će opisivati zanimljivosti i crtice iz vlastitih igraćih događanja
Svoje blogove možete nam slati i putem obrasca na naše stranice kako bi bili vidljivi i van ovog foruma
it's me
Reactions:
Postovi: 9
Pridružen/a: 15 tra 2021, 20:26
Lokacija: Velika Gorica/Zagreb
Ima zahvala: 171 put
 pohvaljen: 14 puta
Kontakt:

Re: Podcasti

Post Postao/la it's me »

ratnip je napisao/la: 14 tra 2023, 14:06
it's me je napisao/la: 14 tra 2023, 10:09 Poceo sam slusati No Pun Included od kad su ponovno krenuli s podcastom, te naravno Shut Up & Sit Down
NPI sam pratio do rant-a o kolonijalizmu, onda mi je prisjeo. Ne mreš živjeti u državi čiji je standard i dan-danas visok upravo zbog kolonijalizma i soliti pamet drugima kako neke teme u igrama nisu ok... to mi je ko kad mi holivudska zvijezda priča kako sam užasan ako ne pazim na svoj carbon footprint a onda ode u šoping privatnim aviončićem. :)

SU;SD su mi simpatični, ali krajnje dosadni. Prastare epizode dok su bili samo Quinns i Paul su daleko pitkije.
Slazem se za ovo sto kazes za NPI. Neke izjave su im po mojem misljenju potpuni promasaj. Ali su mi dosta chill pa ignoriram/skippam te stvari.

SU;SD u principu slusam samo ako su Tom i Quinns.
slika
Avatar
logOS
Reactions:
Postovi: 69
Pridružen/a: 26 kol 2015, 12:05
Ima zahvala: 39 puta
 pohvaljen: 113 puta

Re: Podcasti

Post Postao/la logOS »

ratnip je napisao/la: 14 tra 2023, 14:06
SWAG-ovce pratim na podbean-u, nikad čuo reklamu... :(

Ima virtue signalling-a, ali tolerabilno, zabavni su, vjerojatno i dalje jedini bg podcast kojeg redovito pratim. Gotovo nikad se ne slažem s njihovim mišljenjima, ali to me ni najmanje ne smeta, dovoljno su samopljuvački nastrojeni da ih je ok slušat čak i kad sistematski gaze po meni najdražim igrama. :)
Hvala za info na PodBear.

Baš išao provjeriti par izvora za slušanje podcasta i je nema reklamama na PodBean... čak i na RedCircle gdje su prešli sa Speakera.
Zadnje sam ih pratio na Youtube i tamo ima tih zapečenih reklama od RedCircle. Youtube im direktno kopira originalni stream i nema tu mijenjanja i ubacivanja/izbacivanja reklama, šta si uploadao si uploadao.

Primjer:


Budem provjerio slijedeći utorak kada im izlazi nova epizoda direktno na PodBean i RedCrircle. Možda imaju reklame samo taj i slijedeći dan pa ih kasnije maknu, ili su geolokacijski naštimane na RedCircle i drugdje pa ih nema za nas. Prokleti Youtube i moja komocija... to ti je to kada mi se ne da pratiti stvari na n različitih mjesta... Zapravo mi se najviše svidjalo na Youtube što si mogao u opisu kliknuti na timestamp i direktno ti prebaci na ono želiš čuti, nema to u standarnom podcastu koji su prije imali na Speakeru. Sada su im i zbog reklama timestampovi otišli kvragu.

U svakom slučaju ako nema reklama onda je svakako za ponovno baciti uho na podcast.
Odgovori

Natrag na “Blogovi iz boardgame svijeta”