Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Avatar
ray
Reactions:
Postovi: 171
Pridružen/a: 29 vel 2020, 17:32
Ima zahvala: 51 put
 pohvaljen: 286 puta

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la ray »

Prošli mjesec je na fejs grupi za društvene igre @departed21 pitao jel ima ko iz Zagorja da bi došao igrati jer njih je uglavnom troje. Od tad smo se čuli i već nekoliko puta se našli kod njega gejmat - super domaćin i njegovi frendovi i vidi se da vole društvene igre.

Pa ću ovdje izlistati sve igre koje se sjecam da smo igrali i koje nisam igrao s njima kroz zadnjih par tjedana i napisao mali utisak za svaku:

https://boardgamegeek.com/boardgame/93/el-grande 5p i 4p - prvi put igrao i odlična igra. Brzo se nauči i shvati, brzi potezi, visoka interakcija, prvi gejm se odigra u sat i pol. Toranj i slanje kockica iz njega odnosno napetost tko ih je kamo poslao mi je vrhunska mehanika (rijetko se sjetim uopce kolko sam ih ja ubacio :D ). Bolji mi je bio u 5p jer čim više ljudi, to je tijesnije na mapi i više toga se događa. Definitivno želim više igrati 9/10 (s tendencijom da ide na više)

https://boardgamegeek.com/boardgame/430 ... -teutonica 4p - prvi put igrao i odlična igra. druga rečenica ista kao i kod El grande-a. Upgrade akcija je jednostavna, a efektivna i kasnije se mogu događati veliki potezi. Definitivno želim više igrati 9/10 (s tendencijom da ide na više)

https://boardgamegeek.com/boardgame/251 ... ul-big-box 3p - odigran samo bazni gejm jer ostali nisu prije igrali,a i ja sam samo base do sada igrao. Brzo se nauči i shvati, jako brzi potezi, ali skoro nikakva interakcija, znači utrkujete se tko će efikasnije iskoristiti svoje poteze da dođe do tih 5 rubija time skoro zanemarivajući što ostali rade. OK igra, ali ništa posebno. Možda eks. poprave stvar i dojam, ali ima drugih igri koje bi rađe igrao. (igrao bi ako bi netko baš htio igrati) 6/10

https://boardgamegeek.com/boardgame/120 ... ra-mystica 3p i 4p meni je bilo prvi put da igram, dok su ostali igrali i njima je jedan od najdražih igara. Pravila nisu teška, brzo sam ih pokopčao, ali imaš hrpetinu mogućnosti i odluka kojih možeš napraviti i od tud dolaziti kompleksnost igre, znači igra je veliki "thinky" euro gdje sam se znao pogubiti što uopće bi trebao raditi i gdje sam gledao samo svoje, a gdje da još gledam i što drugi rade ili misle napraviti. Igra traje dugo (mislim da su oba traja oko 2 i pol sata), jako strateška (moraš naprijed razmišljati što napraviti da čim bolje iskoristis bonuse po rundi i kako ćeš se proširiti, napraviti gradove,... Što će protivnici raditi i kako ih blokirati u tome i poremetiti planove) te ima malo interakcije po mom guštu. Najveća zamjerka igri mi je što nema skoro ništa uzbudljivog u njoj za mene - gradnja zgrada, širenje okolo, mijenjanje boje terena, kretnja po traci, upravljanje resursima - od svih tih silnih mehanika, to mi je sve OK, ali na kraju meh, ništa posebno. Ovo s powerom je fora, ali poweri koje možeš uzeti -> resursi.
Sve se odvija lagano i sporo i tako je skoro kroz cijeli gejm - generalno se dešava da dobivaš više resursa pa možeš više akcija napraviti po rundi.
Nije moj tip igre, rađe bi igrao nešto drugo 6/10

https://boardgamegeek.com/boardgame/256 ... nd-edition 4p Prvi put igrali jučer svi. Ja sam objašnjavao pravila i imao sam osjećaj kao da je cijelu vječnost trajalo, znači moraš skoro cijelu igru objasniti odmah jer sve povezano. Tokom gejma nije bilo previše pitanja vezano za pravila i dosta glatko je tekla igra. Trajao je nekih sat i dvadeset (ne uključujići objašnjavanje) gdje sam ja prijevremeno pobjegao za 4 boda naprijed i završio igru. Igra nakon 2 kruga mi je bila "overwhelming" kolko se toga događa gdje na mapi gdje na svim "tableau"-ima i još sam morao paziti dal se sve poštiva itd., ali se kasnije posložilo. Meni je igra bila zabavna, dinamična, interaktivna, kaotična, ponekad swingy, dosta taktična znači sve je bilo u pravim dozama onoga što volim. Dvojici se isto dopala, dok jednom baš i ne. Definitivno želim još igrati jer smo tek zagrebli što igra može ponuditi 9/10 (s tendencijom da ide na više)

https://boardgamegeek.com/boardgame/128271/ginkgopolis 3p Učio sam ostale kojima je bio prvi gejm. Meni je ovo odlična igra (moje su zamjerke što zna biti fiddly i set up) i kolko sam shvatio po njihovim reakcija da im je isto bila dobra igra. 9/10 ( Već sam pisao u ovoj temi o igri, pa mozete naći recenziju ako vas zanima)

https://boardgamegeek.com/boardgame/207 ... te-dungeon 3p - prvi put igral, igra je čista zajebancija i kaotična gdje svi igramo co-op i imamo doslovno 5 minuta da očistimo dungeon, znači istovremeno bacamo karte i štopamo 5 minuta. Mislim da smo dosli do 3. bossa gdje nam je još samo on ostao, ali više nismo imali karata za bacati, odnosno karte s određenim simbolima da ga pobjedimo. Igral bi ga tu i tam jedan gejm kad bi se igralo. 7/10

https://boardgamegeek.com/boardgame/295947/cascadia 3p - prvi put igral, brzo se nauči i shvati, brzi potezi, ali skoro nikakva interakcija. Puzzle dio igre je OK, ništa posebno. Kuzim da je kao "chill-n-play" igra, ali bi ju igrao samo ako bi netko baš htio igrati i to jedan gejm i onda jedno duže vrijeme pauza. 5/10

https://boardgamegeek.com/boardgame/203430/fuji-flush 4p i 6p - mala kartaška koju prozivaju kao "Uno killer". Stvarno je fora, brza (max. 10min po partiji) gdje se želiš riješiti karata iz ruke. Odmah sam ubacio varijantu gdje počneš s jednom kartom više, a gotov je gejm kad ti ostane jedna karta u ruci i ni jedna ispred tebe - jer po originalu je gotov kad nemas karti u ruci i ispred sebe. Time je eliminirano da kad imas jednu kartu da samo nju bacas i to je to, dok ovdje imas 2 pa imaš barem neku mogućnost odabira. Svakako igrati u više igrača, u 6p je bilo odlično.

https://boardgamegeek.com/boardgame/198 ... s-pictures minimalno nas je 6 bilo - uvijek odlično, znamo se kao ekipa jako dugo, pa je čišta zajebancija.
Ovi su korisnici zahvalili autoru ray za post (ukupno 14):
Mago de Umagodeparted21Officer BarbradydadoAntomontanelornhrky000PapaverShichdendarii42 i još 4 korisnika
Vukozec
Reactions:
Postovi: 560
Pridružen/a: 26 lip 2012, 12:55
Lokacija: Zagreb
Ima zahvala: 654 puta
 pohvaljen: 552 puta

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la Vukozec »

ray je napisao/la: 05 vel 2023, 12:23 https://boardgamegeek.com/boardgame/251 ... ul-big-box 3p - odigran samo bazni gejm jer ostali nisu prije igrali,a i ja sam samo base do sada igrao. Brzo se nauči i shvati, jako brzi potezi, ali skoro nikakva interakcija, znači utrkujete se tko će efikasnije iskoristiti svoje poteze da dođe do tih 5 rubija time skoro zanemarivajući što ostali rade. OK igra, ali ništa posebno. Možda eks. poprave stvar i dojam, ali ima drugih igri koje bi rađe igrao. (igrao bi ako bi netko baš htio igrati) 6/10
I kako to obično biva, na kraju pobijedi onaj koji ne zanemaraje što ostali rade. Istanbul je utrka, tko ne pazi što ostali rade, pa recimo ima isti plan kao i igrač koji je brži od njega, će kasniti i onda sve plaćati skuplje, te na kraju izgubiti. Naprotiv, stalno treba paziti što drugi rade, koje resurse imaju, koliko financija imaju, po kojim rutama se kreću i onda na temelju toga predviđati njihovo kretanje, te planirati svoje i prilagođavati u hodu. Nema direktnog sukobljavanja (izuzev plaćanja drugom igraču ako se stane na polje koje je zauzeo), ali ja to zovem interakcijom. No mislim da će ti igra biti bolja sa ekspanzijama koje će ubaciti još taktičkih opcija.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Vukozec za post (ukupno 3):
PapaverDarkDefenderjuri006
slika
Avatar
DarkDefender
Reactions:
Postovi: 513
Pridružen/a: 09 ožu 2015, 11:36
Ima zahvala: 271 put
 pohvaljen: 464 puta

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la DarkDefender »

Vukozec je napisao/la: 05 vel 2023, 14:21 I kako to obično biva, na kraju pobijedi onaj koji ne zanemaraje što ostali rade. Istanbul je utrka, tko ne pazi što ostali rade, pa recimo ima isti plan kao i igrač koji je brži od njega, će kasniti i onda sve plaćati skuplje, te na kraju izgubiti. Naprotiv, stalno treba paziti što drugi rade, koje resurse imaju, koliko financija imaju, po kojim rutama se kreću i onda na temelju toga predviđati njihovo kretanje, te planirati svoje i prilagođavati u hodu. Nema direktnog sukobljavanja (izuzev plaćanja drugom igraču ako se stane na polje koje je zauzeo), ali ja to zovem interakcijom. No mislim da će ti igra biti bolja sa ekspanzijama koje će ubaciti još taktičkih opcija.
Ja sam imao vise situacija gdje sam se zaustavio na nekom polju iskljucivo kako bi natjerao protivnika da mora ici drugim putem po asistente (jer nije imao 2 novcica za platiti meni dolazak na isto polje) i tako dobio ekstra krug da prije njega skupim neki gem. Igra ima dosta interakcije, ali moras gledati sto drugi rade.
Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post:
juri006
Avatar
wm_lsmm
Reactions:
Postovi: 108
Pridružen/a: 13 stu 2018, 13:26
Lokacija: Zagreb
Ima zahvala: 59 puta
 pohvaljen: 184 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la wm_lsmm »

Evo reviewa još jedne coop igre (što mi je očito postao najdraži žanr) - ovogodišnji Secret Santa poklončić: https://boardgamegeek.com/boardgame/253 ... th-may-die.

slika

First things first: kutija je ogromna. Ne Gloomhaven i Everdell ogromna, ali i dalje solidna. Unatoč tome, u njoj ima relativno malo sadržaja (dont get me wrong, ako pročitaš do kraja shvatit ćeš da mi je igra super) i puno velikih minijatura. Nekome kome nije stalo do minija, sigurno bi bio sretniji da je kutija 3-4 puta manja jer ništa drugo ne zauzima puno mjesta. Ostatak inserta (osim tih dijelova za minije) je praktički nepostojeći, ima nešto prostora, ali ja to ne bih nazvala insertom ili barem ne previše korisnim insertom. Ja jako jako volim lijepe igre i ova nije klasično lijepa - ali je i dalje impresivna. 

A sad gameplay. Za igru ove veličine, pravila su kratka i jako meh napisana. Dosta puta sam morala googlati što se dogodi u nekim edge caseovima. Postoji službeni FAQ gdje je većina toga odgovorena, ali je baš bezveze što to nije uključeno u službena pravila.


slika
slika
slika

Igra je dosta tight. Ispočetka se čini da sve teče glatko, da se vremena ima, sve je još nekako mirno. A onda krenu problemi i nema im kraja. Likovi su vam em pod stresom em ozlijeđeni em odu na kvasinu. To mi je vjerojatno najdraža mehanika: što dulje igra traje, likovima se povećava madness, a svaki put kada se madness poveća, poveća vam se i jedan od abilityja (praktički ste se level up). Kada previše prolupate jednostavno ste umrli, tako da je stvarno zanimljivo da što ste luđi to ste jači, ali ne smijete previše poludjeti jer ste inače mrtvi. Igrala sam sa svim likovima, neki player abilityji su puno jači od drugih i različite kombinacije čine svaku igra zanimljivom. Tematika je stvarno na razini, ne čini se samo naljepljena. Nisam sigurna da se baš dobro scalea s brojem igrača - čini mi se da je s 2 brutalno teška, a s više izvediva. Možda ovisi o tome koju epizodu igrate, nisam sve odigrala pa ne mogu ništa sa sigurnošću tvrditi, ali za sad mi se tako čini. S druge strane, nije nikakav problem upravljati s 2 lika pa čak i ako vas nema dovoljo bez problema možete igrati u većem player countu.



slika
slika

Sve u svemu, igra je stvarno odlična, nakon toliko isprobanih igara rijetko koja nova (pogotovo velika) me vuče da ju odigram više od 2-3 puta. Ova me i dalje drži zainteresiranom pa vjerujem da neće dugo proći dok se ne odigra svih 6 epizoda s oba Elder Onea. Definitivno preporučam svakome da ju isproba, pogotovo ljubiteljima coopa i horror teme, eventualno možda nije za čisto eurogamere, ali i njima bi preporučila da ju barem isprobaju. Uz to, što ju više puta odigram, to mi postaje bolja i u zadnje vrijeme se ne miče sa stola.

Long story short: ogromna kutijetina s minijima i relativno malo epizoda - meh (iako je replayability solidan zbog različitih abilityja svakog istraživača i Elder Onea), gameplay - odličan!

Ovi su korisnici zahvalili autoru wm_lsmm za post (ukupno 11):
Mago de Umagodadojuri006Aliensbtanelorndendarii42PapaversadistikoShichkockica i još jedan korisnik
slika
Avatar
Aliensb
Reactions:
Postovi: 282
Pridružen/a: 07 ruj 2021, 18:56
Ima zahvala: 222 puta
 pohvaljen: 333 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la Aliensb »

wm_lsmm je napisao/la: 08 vel 2023, 09:39 Evo reviewa još jedne coop igre (što mi je očito postao najdraži žanr) - ovogodišnji Secret Santa poklončić: https://boardgamegeek.com/boardgame/253 ... th-may-die.

slika

First things first: kutija je ogromna. Ne Gloomhaven i Everdell ogromna, ali i dalje solidna. Unatoč tome, u njoj ima relativno malo sadržaja (dont get me wrong, ako pročitaš do kraja shvatit ćeš da mi je igra super) i puno velikih minijatura. Nekome kome nije stalo do minija, sigurno bi bio sretniji da je kutija 3-4 puta manja jer ništa drugo ne zauzima puno mjesta. Ostatak inserta (osim tih dijelova za minije) je praktički nepostojeći, ima nešto prostora, ali ja to ne bih nazvala insertom ili barem ne previše korisnim insertom. Ja jako jako volim lijepe igre i ova nije klasično lijepa - ali je i dalje impresivna. 

A sad gameplay. Za igru ove veličine, pravila su kratka i jako meh napisana. Dosta puta sam morala googlati što se dogodi u nekim edge caseovima. Postoji službeni FAQ gdje je većina toga odgovorena, ali je baš bezveze što to nije uključeno u službena pravila.


slika
slika
slika

Igra je dosta tight. Ispočetka se čini da sve teče glatko, da se vremena ima, sve je još nekako mirno. A onda krenu problemi i nema im kraja. Likovi su vam em pod stresom em ozlijeđeni em odu na kvasinu. To mi je vjerojatno najdraža mehanika: što dulje igra traje, likovima se povećava madness, a svaki put kada se madness poveća, poveća vam se i jedan od abilityja (praktički ste se level up). Kada previše prolupate jednostavno ste umrli, tako da je stvarno zanimljivo da što ste luđi to ste jači, ali ne smijete previše poludjeti jer ste inače mrtvi. Igrala sam sa svim likovima, neki player abilityji su puno jači od drugih i različite kombinacije čine svaku igra zanimljivom. Tematika je stvarno na razini, ne čini se samo naljepljena. Nisam sigurna da se baš dobro scalea s brojem igrača - čini mi se da je s 2 brutalno teška, a s više izvediva. Možda ovisi o tome koju epizodu igrate, nisam sve odigrala pa ne mogu ništa sa sigurnošću tvrditi, ali za sad mi se tako čini. S druge strane, nije nikakav problem upravljati s 2 lika pa čak i ako vas nema dovoljo bez problema možete igrati u većem player countu.



slika
slika

Sve u svemu, igra je stvarno odlična, nakon toliko isprobanih igara rijetko koja nova (pogotovo velika) me vuče da ju odigram više od 2-3 puta. Ova me i dalje drži zainteresiranom pa vjerujem da neće dugo proći dok se ne odigra svih 6 epizoda s oba Elder Onea. Definitivno preporučam svakome da ju isproba, pogotovo ljubiteljima coopa i horror teme, eventualno možda nije za čisto eurogamere, ali i njima bi preporučila da ju barem isprobaju. Uz to, što ju više puta odigram, to mi postaje bolja i u zadnje vrijeme se ne miče sa stola.

Long story short: ogromna kutijetina s minijima i relativno malo epizoda - meh (iako je replayability solidan zbog različitih abilityja svakog istraživača i Elder Onea), gameplay - odličan!


Meni najdraža igra, imam sve osim velikog cthulhua i sad dolazi nadam se ove godine ostatak novog kickstartera.

Sto se tice broja igraca, ja sam ju igrao solo s 3 investigatora, ali i s ekipom u rasponu 2-5 igraca.

Moje mišljenje je da je u 3 idealna, u dva ovisi od scenarija i neki elder ones su puno tezi u 2 tipa Dagon je prakticki nemoguc u 2, kod Hastura u 2 igraca se lošije rasporede yellow tokeni... ali mnogi scenariji su jako dobri i u dva igraca.
4-5 igrača sam imao najmanji win rate, u teoriji bi trebalo biti najlakse jer se mozes bolje rasporediti po objektivima, i madness ti stvara puno manji problem nego u manjem broju igraca, ali su zato i characteri u prosjeku slabiji, a nekad znas da kad si odigrao svoj krug da vjerojatno neces opet doci za 5 krugova na red jer ce elder one dva puta advanceat i zavrsit game i tu izgubis taj najzanimljiviji dio gdje je igra uvijek na knap tko ce dobiti, a ti prakticki nisi sudjelovao u finalu.

Usput cestitam na winu protiv cthulhua bez i jednog tougnes investigatora, ne zaboravi da se stageovi cthulhua stackaju i da se događa sve sa sva 4 stagea, pa se cesto desi da characteri umru dok nisu na svom krugu, jer ako se dobro prvo dobijes od neceg 1 sanity to zasutavi trashold, pa dobijes 2 sanitya od zadnjeg stadija. Ali vidim da si imala veliki dps pa moguce da si ga brzo ubila i da se nije spawnao predaleko od tebe
slika
Avatar
wm_lsmm
Reactions:
Postovi: 108
Pridružen/a: 13 stu 2018, 13:26
Lokacija: Zagreb
Ima zahvala: 59 puta
 pohvaljen: 184 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la wm_lsmm »

Aliensb je napisao/la: 08 vel 2023, 10:45 Meni najdraža igra, imam sve osim velikog cthulhua i sad dolazi nadam se ove godine ostatak novog kickstartera.

Sto se tice broja igraca, ja sam ju igrao solo s 3 investigatora, ali i s ekipom u rasponu 2-5 igraca.

Moje mišljenje je da je u 3 idealna, u dva ovisi od scenarija i neki elder ones su puno tezi u 2 tipa Dagon je prakticki nemoguc u 2, kod Hastura u 2 igraca se lošije rasporede yellow tokeni... ali mnogi scenariji su jako dobri i u dva igraca.
4-5 igrača sam imao najmanji win rate, u teoriji bi trebalo biti najlakse jer se mozes bolje rasporediti po objektivima, i madness ti stvara puno manji problem nego u manjem broju igraca, ali su zato i characteri u prosjeku slabiji, a nekad znas da kad si odigrao svoj krug da vjerojatno neces opet doci za 5 krugova na red jer ce elder one dva puta advanceat i zavrsit game i tu izgubis taj najzanimljiviji dio gdje je igra uvijek na knap tko ce dobiti, a ti prakticki nisi sudjelovao u finalu.
Nama je u 2 recimo dosta teža, a kad nas je više realno neki poginu ranije pa u finalu i nisu sudjelovali, ali su svejedno olakšali nešto za objective i tak. Onda ovima koji prežive treba manje od 5 krugova da dođu na red. Nekoliko puta smo i namjerno žrtvovali nekoga npr da ode i deala bar nešto damagea iako vjerojatno neće preživjeti ili da ga svi enemyji prate pa da je drugima lakši prolaz do Elder Onea (to naravno u zadnjim rundama). Nisam sigurna jel se u tom slučaju smatra da su samo preživjeli pobjedili, ali mi gledamo kao da je full coop i da ako jedan preživi, svi su pobijedili i tako nam je baš ok.
slika
Avatar
Aliensb
Reactions:
Postovi: 282
Pridružen/a: 07 ruj 2021, 18:56
Ima zahvala: 222 puta
 pohvaljen: 333 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la Aliensb »

Moja iskustva u više igraća su takva da nitko ne zeli umrti i ispast iz igre, a meni je to kao solo igracu s 3 lika bila glavna taktika da netko umre za druge, a kod nas bude da se netko heala 3 puta da ne bi slucajno kad povuce vise enemya umro.
slika
Avatar
wm_lsmm
Reactions:
Postovi: 108
Pridružen/a: 13 stu 2018, 13:26
Lokacija: Zagreb
Ima zahvala: 59 puta
 pohvaljen: 184 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la wm_lsmm »

Aliensb je napisao/la: 08 vel 2023, 10:45 Meni najdraža igra, imam sve osim velikog cthulhua i sad dolazi nadam se ove godine ostatak novog kickstartera.
@Aliensb I koliko to kompletno čudo zauzima prostora? Igra je super, ali sumnjam da mi je baš vrijedna toga da ne mogu hodati po stanu :D
slika
Avatar
Aliensb
Reactions:
Postovi: 282
Pridružen/a: 07 ruj 2021, 18:56
Ima zahvala: 222 puta
 pohvaljen: 333 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la Aliensb »

wm_lsmm je napisao/la: 08 vel 2023, 13:12
Aliensb je napisao/la: 08 vel 2023, 10:45 Meni najdraža igra, imam sve osim velikog cthulhua i sad dolazi nadam se ove godine ostatak novog kickstartera.
@Aliensb I koliko to kompletno čudo zauzima prostora? Igra je super, ali sumnjam da mi je baš vrijedna toga da ne mogu hodati po stanu :D
3 kutije veličine base boxa, plus jedna kutija velicine boxa elder onea, znaci dosta mala.

Plus dolaze 3 kutije iste velicine base boxa i jedna ili dvije manje, ovisi kako ce rasporediti elder oneove u novom kickstarteru.

Također sam preoredao comice za cthulhu i tombicide black plague/massive darknes 2, tamo dobijem jos 3 epizode, 5 charactera i nekog monstera za cthulhu.

Uglavnom volim ovu igru igrati solo, volim s ekipom, uskoro krecem iz pocetka da zenu uvedem u igru i ako to uspijem, a vjerojatno ce joj se svidjeti, biti ce dosta igrana, za sada sam na 34 playa

Mi imamo ogromnu policu punu knjiga, pa sad te knjige selimo punici lagano i na njihova mjesta dolaze igre pa za sada nekako jos prostor drzimo pod kontrolom, ali kad dođu novi kickstarteri koji su redom ogromni moglo bi eskalirati
slika
Avatar
marge
Reactions:
Postovi: 854
Pridružen/a: 16 stu 2012, 20:26
Ima zahvala: 278 puta
 pohvaljen: 765 puta
Kontakt:

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la marge »

originalni Brass [2007.] u četvero..

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru marge za post (ukupno 8):
dadorealukadendarii42tanelornDenijuri006Killamiljenko
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”