Šta ste zadnje igrali?
Re: Što ste zadnje igrali?
Pandemic i Shadows over CAmelot, volim kooperativne vrlo. Pandemic je predobar, iako ga sa boljom polovicom i dvoje frendova rijetko kad izgubimo u zadnje vrijeme a igramo na heroic nivou, nadam se da će On the brink ekspanzija biti ugodno iznenađenje po pitanju otežavanja pobjede..(naručio preko ebaya jerbo je ovdje nigdje nema već mjesecima) Shadows smo igrali po prvi put i mogu reći da mi se jako svidjela (jedom kad smo uspijeli proć kroz pravila)...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Oh, i kod mene doma se dosta igra Pandemic. Vrlo ugodno iznenađenje od igre. A zadnje smo igrali World without end, Ingenious i Qwirkle
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Da Pandemic je stvarno zaraza od igre
Ingenius imam samo travel edition pa je rijetko kad na stolu a Qwirkle mi je neki dan zapeo za oko al me bolja polovica tako grdo pogledala kad sam ga primio u ruke da jednostavno nisam imao nikakav drugi izbor osim vratit ga na policu uz " ok onda idući mjesec" rečenicu 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ako imaš Ingenious mislim da ti Qwirkle i nije potreban. Dosta je slična mehanika (s time da mi je Ingenious veći izazov), pa radije štedi za neku drugu igru. Qwirkle je odličan kao igra za uvlačenje u svijet igranja.
(Hint: a možeš se pridružiti i pisanju članaka, vijesti, recenzija ili prijevodima, pa te čekaju i kuponi popusta u Carta Magici
)
(Hint: a možeš se pridružiti i pisanju članaka, vijesti, recenzija ili prijevodima, pa te čekaju i kuponi popusta u Carta Magici

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Lutherus
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 14 puta
Onaj juguć-o, yugioh ili kak se već to zove sa klinkom.
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.
hvala ti na savjetugrof je napisao/la:Ako imaš Ingenious mislim da ti Qwirkle i nije potreban. Dosta je slična mehanika (s time da mi je Ingenious veći izazov), pa radije štedi za neku drugu igru. Qwirkle je odličan kao igra za uvlačenje u svijet igranja.
(Hint: a možeš se pridružiti i pisanju članaka, vijesti, recenzija ili prijevodima, pa te čekaju i kuponi popusta u Carta Magici)

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ako hoćeš neku zgodnu igru vještine uzmi Ubongo (extreme) ili Jungle Speed, to se uvijek može odigrati onak za relax.jurson je napisao/la:
hvala ti na savjetuuuuu popusti
bacim oko na pravila i propise asap.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 11 puta
- Kontakt:
Jucer igrao Smallworld Underground kod frenda po prvi put i mogu reci da mi je cak bolji od 'klasicnog'
- Lutherus
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 14 puta
Pathfnder opet. Dostigli 2 level,kako sorcerer dobije samo i magiju 0 levele na 2 lvl uzel spark, pošteni fire magic i to još 0 lvl, sklepal si large scythe pa malo glumim grim reapera.
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.