Pravila razmjene Pokemon karata

Moderatori/ce: blast90,Damirowski

Pravila foruma
Putem Post ratinga možete ocjenjivati zadovoljstvo razmjenom karata. Na taj način se održava reputacija oglašivača.
Odgovori
blast90
Reactions:
Postovi: 10
Pridružen/a: 10 ruj 2018, 20:59
Ugled oglašivača: 0
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 8 puta

Pravila razmjene Pokemon karata

Post Postao/la blast90 »

Pozdrav svima, u ovoj temi možete pročitati sve o pravilima razmjene Pokemon karata.

1. Svaki član na forumu može napraviti novu temu u "Kutku za razmjenu" gdje mora napisati koje karte ima, njihovo stanje, jezik na kojem su karte (ukoliko su na engleskom nije potrebno pisati jer je to zadani jezik za karte ali ukoliko je karta na nekom drugom jeziku molimo da to obavezno napomenete, količinu i karte koje traži.

NAPOMENA: Ukoliko imate World Championship kartu molimo vas da to napomenete jer World Championship karte nisu isto što i original Pokemon karte (To su i dalje Pokemon karte od strane Pokemon kompanije ali njihova vrijednost nije ni približna onima koje se mogu kupiti u boosterima)

Primjer teme: Blast90 kukat za razmjenu
Karte koje imam za zamjenu

Charizard Base Set (Mint stanje)

Karte koje tražim

Blastoise Base Set (Mint stanje), također sam otvoren i za ponude.

1.1. O stanju karata vas molim unaprijed da obratite pozornost da ako je karta oštećena, malo oštećena, igrana, ili "pack fresh" da to napomenete kako ne bi bilo problema prilikom zamjena.

2. Ukoliko ne vjerujete drugoj strani, možete se uvijek dogovoriti da oboje karte pošaljete meni, onda kada ja zaprimim, prekontroliram dali sve štima sa obje strane, proslijedim svakoj strani karte koje vam trebaju ići iz prethodnog dogovora.

2.1. Ukoliko se odlučite na ovakvu soluciju, karte morate slati obavezno zaštićene i sa preporukom da se vidi dokaz slanja jer ja ne milim odgovarati na moguće gubitke, oštećenja i slično, osobe koje pokušaju varati biti će automatski banane sa foruma.

3. U cilju je izgraditi forum za zamjenu karata, tako da svi u Hrvatskoj mogu sudjelovati u tome. Na taj način svaka osoba koja nešto zamjeni, moći će dati ocjenu (Pozitivno, Negativno ili Neutralno iskustvo). 3 Negativna iskustva biti će automatski ban sa foruma!
3.1. Nastavno na "feedback" u cilju je da se recimo ide na soluciju da ako osoba do sada ima 5 zamjena i 5 pozitivnih ocjena, da ta osoba recimo ako želi zamijeniti karte sa osobom koja je nova i ima 0 zamjena, ne treba recimo slati prva karte, već da osoba sa 0 zamjena pošalje karte prva. Naravno opet postoji solucija iz pravila 2.

3.2. Ukoliko osoba ima recimo negativnu ocjenu a recimo 10 pozitivnih zamjena od njih 11, biti će prisiljena slati prva. Tako da izbjegavajte varati ili lažno ocjenjivati vaše karte!

4. Ukoliko niste sigurni koliko vaša karta vrijedi kao ni dali je "trade" koji želite napraviti pošten za vas ili za obje strane, možete uvijek zatražiti našu stručnu pomoć gdje vam mi možemo sugerirati dali je to ok i fer zamjena.

Molimo sve da se pridržavaju pravila u suprotnome biti ćete sankcionirani.

Sretno svima u potrazi karata koje im nedostaju.

LP.
Ovi su korisnici zahvalili autoru blast90 za post (ukupno 2):
Valsimmljeko
Odgovori

Natrag na “Kutak za razmjenu”