Stranica: 1/1.

Testiranje vlastite igre u MC?

Postano: 08 vel 2019, 15:28
Postao/la VerZakes
Pozdrav ekipa :D

Napravio sam vlastiti strategy card game (iako nije planirano, ispalo je nesto u stilu jednostavnije spirits of the forest). Zasad se zove "Valley of Echoes", no još ćemo vidit oko toga obzirom na to da to i nije najbitniji element, bitan je gameplay :) Igra je za 2-4 igrača i igra se nekakvih 20-30min po igri (prema dosadašnjem playtestingu). Zanima me ima li zainteresirani za testiranje moje Valley of Echoes u MC? Ne mislim na to da dođe više od 6 ljudi jer ono, zasad imam samo jednu isprintanu kopiju, a i pogled mogu usmjerit samo na jednu igru i popratiti samo jednu igru za kvalitetan feedback, tako da ono, probali bi odigrati u nekoliko partija i pomogli u razvoju, pa tko zna, možda vam pod bor dođe za godinu/dvije :) je li itko zainteresiran za takvo što?

Re: Testiranje vlastite igre u MC?

Postano: 10 vel 2019, 10:34
Postao/la Spectre
Donesi igru pa pitaj okupljenu ekipu jel žele probati, siguran sam da će uvijek biti nekoga zainteresiranog, posebice u pauzama između većih igara ili dok se čeka netko. :)

Inače sam bio ugodno iznenađen sa Spirits of the Forest, impulzivno sam ju uzeo jer je igra lijepa, no na kraju je sama igra poprilično kvalitetna i igriva. Doduše, meni je već sami Spirits of the Forest prilično jednostavna igra, stoga me zanima na koga ciljaš s još jednostavnijom igrom?

Re: Testiranje vlastite igre u MC?

Postano: 10 vel 2019, 11:17
Postao/la VerZakes
Jednostavnije u smislu da ima nešto manje kadti i nisu sve odjednom na stolu, u Spirits of the Forest ima 9 različitih spirita, u Valley of Echoes ima samo 2 vrste “spirita” :) mehanike su nešto drugačije od Spirits of the Forest pa to baš ne mogu usporediti kvalitetno :)

Re: Testiranje vlastite igre u MC?

Postano: 10 vel 2019, 18:07
Postao/la Spectre
Ako ćeš biti u MC kad naletim, isprobat ću. :thumbs Samo to neće vjerojatno biti još barem 2 tjedna.

Re: Testiranje vlastite igre u MC?

Postano: 10 vel 2019, 18:10
Postao/la VerZakes
Ma necu ni ja jos sigurno 2 tjedna jer sam sad na podužem putu :) startat ću ovu pozivnicu još jednom za jedno 3 tjedna, pa se nadam da ćeš odlučiti isprobati igru, bilo bi mi drago :)