Igra: Mixed Hill

Teme u vezi amaterskih uradaka igara

Moderator/ica: sadistiko

the_k
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Igra: Mixed Hill

Post Postao/la the_k »

Ponosno najavljujem, nakon 2 godine rada, smišljanja, pisanja pravila, testiranja, živciranja, prepravljanja i još mnogo testiranja, igru imena Mixed Hill!

slika

Ukratko:
[*] Mixed Hill se igra u timovima
[*] svaki tim ima 2 igrača
[*] Minimalan broj igrača je 4, a maksimalnog nema, glavno da je paran broj (iako je preporuka 8 igrača max)
[*] Jednostavna roll-move-action igra s mnogo različitih akcija koje donose bodove ili, u slučaju neuspjeha, kaznu
[*] Nema čekanja na potez obzirom da se uvijek nešto radi jer u mnogim akcijama sudjeluju i drugi igrači, a ne samo onaj koji je stao na polje

Igra je u stadiju pred proizvodnje (dakle, pomno je testirana i izrađena je grafika). Obzirom da je proizvodnja uvijek skupa, financije će se skupljati preko indiegogo stranice, a financijeri će među ostalim nagradama moći dobiti i primjerak igre.

Saznajte više o igri i priči dok se približavamo početku financiranja na:
http://www.facebook.com/pages/Mixed-Hil ... 6757900301
ili
http://boardgamegeek.com/boardgame/132814/mixed-hill

Iako je igra prošla brojna testiranja od raznih igrača iz vrlo različitih dobnih i ostalih skupina, ukoliko postoji interes mogao bih jednom donjeti primjerak (rani prototip iznimno lošeg izgleda pa isključivo za one koji su voljni probati igrivost) u igraonicu ;)

Bilo kako bilo, ako ima interesa za tako nešto pišite da vas čitam; raširite vijest o igri jer će nam stvarno trebati sva moguća pomoć pri financiranju; ili svaki drugi komentar, uvijek je dobro došao.

O MENI:
Odrasao sam okružen igrama - od lego kockica i raznih board gameova koji su bili dostupni ranih 80-ih - do Commodore-ca. Nastavio sam se razvijati u tom okruženju, igrajući razne igre, a naravno i RPG-ove (i to ne samo na kompjuteru već pencil and paper, AD&D i slično). Uvijek sam imao bujnu maštu i stvarao igre i avanture i slične p******** :D ali Mixed Hill je prvi proizvod koji želim ponuditi širim masama
Dread24
Reactions:
Ima zahvala: 56 puta
 pohvaljen: 40 puta
Kontakt:

Re: Igra: Mixed Hill

Post Postao/la Dread24 »

Super! Baš mi je drago pročitati da se nešto radi i u HR od igara! :)

Samo mi se čini da si fulao podforum. ja bi ovu temu stavila pod Igre i igranje > Društvene igre. (Zato što je igra praktički već u procesu tiskanja, i skoro je gotova)
Možeš li samo reći koja je tematika igre? szbunjen
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
the_k
Reactions:

Post Postao/la the_k »

Radi se radi! Ako ova uspije imam ja još mnogo ideja i projekata no o tom potom:)

Evo, ukratko priča igre:
U dalekoj budućnosti znanstvenici su precizirali trenutak u prošlosti kada se u drevnom svetištu mogu otkriti velike i moćne tajne. Koristeći eksperimentalne strojeve za putovanje kroz vrijeme, mnoge vlade su poslale svoje agente da otkriju te tajne. Sada, po dolasku u davnu prošlost, ti i tvoj partner stojite u podnožju mitskog brda! Dok gledaš uz opasnu stazu kojom morate poći uočiš bljeskove svjetlosti - pristižu drugi agenti. Vrijeme je da započnete uspon i osvojite Mixed Hill.
Dread24
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Dread24 »

Lijepo, lijepo! Super zvuči! :sretno :bravo
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Kao prvo, pozdrav the-k! :)
Kao drugo, čestitke na razvoju igre.
Kao treće, ajmo konkretno:
Igranje.org podržati će te u nastojanjima da izdaš igru. Po pitanju testiranja u igraonici, objave vijesti na naslovnici, kako bi se naglasila tvoja kampanja za skupljanje sredstava, a vjerujem da će i dio forumaša i korisnika ovih stranica donirati za tvoj projekt, te na druge načine koje nađemo zgodnim.

Mi smo od 13.-18.11. Na Interliberu - Infogameru u paviljonu 7. pa nam se možeš i tamo pridružiti i pokazati/testirati/igrati igru. Bilo bi nam jako drago da nam se pridružiš, a vjerujem kako bi i koristilo tvojoj predkampanji za skupljanje sredstava.

Kako vidim igra ima i kvizovski karakter, stoga i pitanje: Planiraš li je i lokalizirati na naš jezik?

Dobro nam došao ovdje i ostani s nama. :)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
the_k
Reactions:

Post Postao/la the_k »

Hvala na lijepom dočeku i svoj pomoći - zvuči super!

Kao što rekoh, testirao sam puno s raznim igračima tako da testiranje više nije radi igre već isključivo da se što više ljudi upozna s Mixed Hill. No, prije proizvodnje imam samo vlastito izrađeni prototip (kartice npr. su doslovce print na A4 i ručno rezane) tako da nikako nije za prezentaciju na infu ali možda bih došao pričati malo o igri i podijeliti koji letak ili kratku verziju pravila...

Što se tiče lingvističkog pitanja, prvenstveno sam ju napravio na Hr ali sam kod prebacivanja na proizvodnju i planiranje skupljanja preko indiegogo sve prebacio na Eng. Tako da izbacivanje verzije na Hr nije nikakav problem već isključivo pitanje o isplativosti - npr. ako se kasnije zainteresirana neki izdavač ili sakupljanje bude toliko uspješno da se mogu financirati obje verzije... Opet ja na širok :) Dakle, da, igra bez problema ide i na Hr jednog dana ako financije dopuste.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Odlično.
Ja te ipak pozivam na Infogamer s prototipom, jer će taj tjedan tamo biti i naša ekipa, kao i trgovina Carta Magica koja nam je sponzor, pa ne bi bilo loše da vide tvoj prototip, a i da se odigra koja partija igre. Ne vidim neku štetu po tebe. Čak dapače! ;)
U igraonicu možeš doći sutra, u petak ili nedjelju, to dogovori s Vickom, koji je voditelj. Kod nas se već igralo i isprobavalo prototipova igara i to hoda jako dobro.
Letci i kratka pravila su dobrodošla na Infogameru. Svakako!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Dread24
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Dread24 »

Krenulo ovo u najbolje moguće vrijeme - za promociju kao stvoren Infogamer. :hepihepi Žao mi je što nisam bliže Zg-u jer bi svakako došla! :cry:
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

a bumo ti poslikali DDI :)
the_k
Reactions:

Post Postao/la the_k »

Probat ću nešto pripremit pa skočit na info u subotu, ovaj tjedan nisam s vremenom baš pa možda igraonica nakon infa.

Ali nadam se već taj sljedeći tjedan ili onaj iza pokrenuti projekt na indiegogo...samo treba uhvatit vremena za sve te pripreme jer se pravi posao voli umiješat u ovaj zabavniji :evil:
Odgovori

Natrag na “Amaterska radionica igara”