Doček Nove 2023. godine u Klubu MC!

Doček nove 2023. godine u klubu MC!

Dođite igrati društvene igre, …ali pažnja! Gatajući po iznutricama badnjačkog bakalara te zureći u zube sunca, saznali smo da bi netko na proslavi mogao biti ubijen! Budući da će policajci biti zauzeti izbjegavanjem petardi i trezvenosti, na sudionicima je da saznaju tko je kriv za gnusni čin.

Što možete očekivati od Murder Mystery igre? Murder Mystery je interaktivna igra uloga koja uključuje rješavanje ubojstva!  Igru vodi naša voditeljica Sonja koja će osigurati scenarij, opise vaših likova i tragove na mjestu zločina. Svaki gost zabave glumi posjetitelja na posebnoj novogodišnjoj večeri, a potencijalno i istražitelja odnosno osumnjičenika za ubojstvo. Tijekom igre, svi koriste svoje vještine istraživanja kako bi otkrili tko je ubojica. Ubojica, naravno, pokušava izbjeći otkrivanje i optužiti nekog drugog.

Zvuči zanimljivo? Prijavite se! Prijave za sudjelovanje u Murder mystery igri su obavezne, kostimiranje je vrlo poželjno, a počinjemo u 19:30h. 

Nakon što se otkrije krivac, negdje oko ponoći nazdravit ćemo više ili manje uspješno odrađenom detektivskom poslu uz šampanjac. Tako nabrijani i podmazani bi se onda vratili malo u prošlost, jer ipak je Silvestrovo noć refleksije, vratili bi se do školskih klupa i ispita uz Kviz poznavanja svijeta društvenih igara s početkom u 00:15h koji organizira naš voditelj Vjeko. Pobjednik osvaja nagradu.

Sve bi pratila dobra pozadinska muzika, grickalice i sokovi. Slobodni ste podebljati ponudu tako da i sami nešto donesete. Potreban je minimalan broj sudionika za Kviz i Murder mystery pa se potrebno prijaviti i izvršiti uplatu unaprijed. Molimo vas za početak da iskažete svoj interes oko dolaska, biste li sudjelovali u murder mystery igri, kvizu, oboje ili samo želite doći igrati boardgames. Kad dobijemo više podataka putem prijavne forme, javit ćemo se s više informacija. 

Cijena upada je svega 50 kn, otvaranje je u subotu, 31.12.2022. u 17.00 sati, a mjesto Klub MC, Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb.

Uplatu kotizacije za doček Nove godine u Klubu MC možete izvršiti prema ovim podacima ili skenom barkoda:

Naziv: Udruga “Igranje”
Račun (IBAN): HR1024840081106652120
Model i poziv na broj: HR00 03
Opis transakcije: Kotizacija za doček 2023
Iznos: 50 kn (6,64 €)

Obaveznu prijavu na Doček ispunite ovdje: