Catan Liga 2024: Poziv na 3. Turnir

catan-banner

Udruga Igranje i Carta Magica pozivaju vas na 3. turnir kvalifikacijske Catan Lige 2024 u najpopularnijoj društvenoj igri Catan! Ako volite ovu igru i mislite da je igrate dobro, onda je ovaj turnir kao stvoren za vas!

Turnir će se održati u klubu MC, Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb. Dana 1. lipnja 2024. (subota) s početkom u 10:00h i/ili 14:30h ovisno o broju prijava.

Na turnir treba doći bar 10-15 minuta ranije i odmah se prijaviti u samom Klubu gdje će vas voditelji evidentirati!

Za prva tri mjesta organizirali smo i bogate nagrade:

  • 1. mjesto – društvena igra Skull
  • 2. mjesto – 2x bon za 20% popusta u Carta Magica
  • 3. mjesto – bon za 20% popusta u Carta Magica

Kotizacija za prisustvovanje turniru iznosi 7 € za ne članove, 5 € za članove udruge Igranje i plaća se u igraonici, a sav prihod ide za potrebe organizacije, troškove putovanja na Svjetsko prvenstvo 2024.g i nagrade.

Na turnir se je obavezno potrebno registrirati putem prijavnog obrasca na dnu objave ili putem ovog linka i to zaključno do 30. svibnja 2024. Broj mjesta je ograničen (64), pa požurite s prijavama. Također molimo igrače koji zbog osobnih razloga ne mogu prisustvovati turniru, a prijavili su se da nam jave na vrijeme kako bi oslobodili mjesto za druge.

Sustav bodovanja i pravila turnira možete preuzeti s ove poveznice. (kratki i lako čitljivi Izvadak iz pravila možete pronaći ovdje) A sve natjecatelje molimo da iste obavezno prouče kako ne bi bilo nedoumica tijekom samog turnira.

Turniri se igraju isključivo s osnovnom Catan igrom.

Kako funkcionira Liga?

Liga se sastoji od ukupno 3 turnira koji će se održati u Klubu MC u Zagrebu. Svakim dolaskom na neki od turnira igrač može poboljšati svoje mjesto na ukupnoj tablici lige. Znači, u Ligi se uzima igračev najbolji rezultat s turnira na kojima je sudjelovao. Nakon održanih turnira slijedi polufinale u koje ulazi 16 najbolje plasiranih u Ligi i finale koji se planira krajem kolovoza 2024 u Klubu MC. Pobjednik finala odlazi na Svjetsko prvenstvo u Catanu 2024. godine o trošku organizatora.

Svima želimo sreće na turniru i neka najbolji pobjede!