Catan Liga 2023: Poziv na 3. Turnir

catan-banner

Udruga Igranje i Carta Magica pozivaju vas na 3. turnir kvalifikacijske Catan Lige 2023 u najpopularnijoj društvenoj igri Catan! Ako volite ovu igru i mislite da je igrate dobro, onda je ovaj turnir kao stvoren za vas!

Turnir će se održati u klubu MC, Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb. Dana 15. 4. 2023. (subota) s početkom u 12h i 16:30h ovisno o broju prijava.

Na turnir treba doći bar 10-15 minuta ranije i odmah se prijaviti u samom Klubu gdje će vas voditelji evidentirati!

Za prva tri mjesta organizirali smo i bogate nagrade:

  • 1. mjesto – društvena igra Dixit
  • 2. mjesto – 2x 20% popusta na sav asortiman u Carta Magici
  • 3. mjesto – 1x 20% popusta na sav asortiman u Carta Magici

Kotizacija za prisustvovanje turniru iznosi 6 € (45 kn) za ne članove, odnosno 4€ (30 kn) za članove udruge Igranje i plaća se u igraonici, a sav prihod ide za potrebe organizacije, troškove putovanja na Europsko prvenstvo 2023.g i nagrade.

Na turnir se je obavezno potrebno registrirati putem prijavnog obrasca na dnu objave ili putem ovog linka i to zaključno do 13. travnja 2023. Broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama. Svi prijavljeni dobiti će mail poruku za konačnu potvrdu dolaska na turnir 1-2 dana ranije, pa provjerite spam poštu prije samog turnira!

Sustav bodovanja i pravila turnira možete preuzeti s ove poveznice. A sve natjecatelje molimo da iste prouče kako ne bi bilo nedoumica tijekom samog turnira.

Turniri se igraju isključivo s osnovnom Catan igrom.

Kako funkcionira Liga?

Liga se sastoji od ukupno 3 turnira koji će se održati u Klubu MC u Zagrebu i 1 turnirom koji će se održati u Rijeci u suradnji s riječkom udrugom RiRoll. Svakim dolaskom na neki od turnira igrač može poboljšati svoje mjesto na ukupnoj tablici lige. Znači, u Ligi se uzima igračev najbolji rezultat s turnira na kojima je sudjelovao. Nakon održanih turnira slijedi polufinale u koje ulazi 16 najbolje plasiranih u Ligi i finale koji se planira krajem Kolovoza 2023 u Klubu MC. Pobjednik finala odlazi na Europsko prvenstvo u Catanu 2023. godine o trošku organizatora.

Svima želimo sreće na turniru i neka najbolji pobjede!