Catan Liga 2023: Poziv na 1. Turnir

catan-banner

Udruga Igranje i Carta Magica pozivaju vas na 1. turnir kvalifikacijske Catan Lige 2023 u najpopularnijoj društvenoj igri Catan! Ako volite ovu igru i mislite da je igrate dobro, onda je ovaj turnir kao stvoren za vas!

Turnir će se održati u klubu MC, Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb. Dana 22. 10. 2022. (subota) s početkom u 12h i/ili 16h ovisno o broju prijava.

Na turnir treba doći bar 10-15 minuta ranije i odmah se prijaviti u samom Klubu gdje će vas voditelji evidentirati!

Za prva tri mjesta organizirali smo i bogate nagrade:

  • 1. mjesto – društvena igra Takenoko
  • 2. mjesto – 100 kuna bon u Carta Magica
  • 3. mjesto – 50 kuna bon u Carta Magica

Kotizacija za prisustvovanje turniru iznosi 45 kn (6 €) za ne članove, odnosno 30 kn (4 €) za članove udruge Igranje i plaća se u igraonici, a sav prihod ide za potrebe organizacije, troškove putovanja na Europsko prvenstvo 2023.g i nagrade.

Na turnir se je obavezno potrebno registrirati putem prijavnog obrasca na dnu objave ili putem ovog linka i to zaključno do 20. listopada 2022. Broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama. 

Sustav bodovanja i pravila turnira možete preuzeti s ove poveznice. A sve natjecatelje molimo da iste prouče kako ne bi bilo nedoumica tijekom samog turnira.

Turniri se igraju isključivo s osnovnom Catan igrom.

Kako funkcionira Liga?

Liga se sastoji od ukupno 4 turnira koji će se održati u Klubu MC u Zagrebu i 1 turnirom koji će se održati u Rijeci u suradnji s riječkom udrugom RiRoll. Svakim dolaskom na neki od turnira igrač može poboljšati svoje mjesto na ukupnoj tablici lige. Znači, u Ligi se uzima igračev najbolji rezultat s turnira na kojima je sudjelovao. Nakon održanih turnira slijedi polufinale u koje ulazi 16 najbolje plasiranih u Ligi i finale koji se planira krajem Kolovoza 2023 u Klubu MC. Pobjednik finala odlazi na Europsko prvenstvo u Catanu 2023. godine o trošku organizatora.

Svima želimo sreće na turniru i neka najbolji pobjede!