Carcassonne Liga 2023 rezultati

U subotu 17.06.2023. odigran je treći finalni kvalifikacijski turnir u Carcassonne-u!

Turnir je krenuo u 13:00, a prisustvovalo je 22 najboljih igrača iz prva dva kvalifikacijska turnira. Vidjelo se da je ovo finalni turnir, svi su htjeli ići dalje i pobijediti, te biti prvi predstavnik Hrvatske na svjetskom turniru u Essenu.

Turnir se igrao u 5 rundi švicarca, zatim je najboljih šest igrača, sa naša dva pobjednika prvog i drugog turnira krenulo u playoff u četvrtinu finala.

U četvrtfinale plasirali su se slijedeći igrači/ce: Domagoj Korak, Ana Milinović, Fran Bažulić, Miro Sekula, Lorenco Lisica, Filip Buhiniček te naša dva pobjednika prvog i drugog turnira Zvonimir Vlaić i Jasmin Telalović

U polufinale prošli su: Domagoj Korak, Ana Milinović, Zvonimir Vlaić i Jasmin Telalović

Na kraju u Finalu završili su Jasmin Telalović i Zvonimir Vlaić, dva najbolja igrača!

No tu nije bio kraj! Borbe za treće i prvo mjesto bile su žestoke! Kako se igralo na dvije dobivene, u partiji za treće ali i za prvo mjesto išlo se u treću igru!

Finalni poredak je: Zvonimir Vlaić PRVAK Hrvatske, drugo mjesto pripalo je Jasminu Telaloviću, na trećem mjestu Domagoj Korak, dok je Ana Milinović osvojila četvrto mjesto!

Svim igračima čestitamo od srca i zahvaljujemo na sudjelovanju! Također zahvaljujemo našem sponzoru dućanu Carta Magica, na nagradama!