Učlani se u udrugu!
Question mark
7.62236 Stars
Ocjena: 7.62/10 (203 glasova)
1 - 4
Najbolje: 2
Težina: 2.9091 Stars Question mark
12 god.
30 - 60 min.

OPIS IGRE

Heroji proganjaju sauronove agente koji bježe van grada Minis Tiritha. Potjera ih sve odvodi u druadansku šumu kojim vlada divlji narod pod imenom Wose. Oni žive na drveću i vješti su borci, pa će lovci uskoro postati lovinom.
The Drúadan Forest je drugo proširenje (adventure pack) iz trećeg ciklusa Against the Shadow za igru The Lord of the Rings: The Card Game.

TIJEK IGRE

Ovaj scenarij uključuje neke nove elemente igranja, a koristi i postojeće. Neprijatelji sa pojmom Archery iz daljine gađaju likove i zadaju im ozljede. Neprijatelji s pojmom Prowl kradu herojima resurse. Na jednom dijelu scenarija igrači koriste obranu za quest fazu igre, a willpower za napad. I sam uvjet pobjede za ovaj scenarij je neobičan i najbolje je da ga igrači otkriju tek na zadnjoj fazi scenarija (na trećoj karti).
Novi heroj je vilenjakinja Mirlonde (Lore, 8/2/2/1/3) koja smanjuje početni nivo prijetnje ostalim Lore herojima koje igrač kontrolira. Posebno je zanimljiv Outlands saveznik Forlong (Leadership 3/1/1/1/3) koji postaje spreman na početku svake faze, ako igrač kontrolira Outlands saveznike koji su dio sve 4 različite sfere utjecaja.

KARAKTERISTIKE IGRE

  • proširenje za igru LOTR: LCG,a zahtjeva baznu igru i Heirs of Numenor deluxe proširenje
  • karte su bogate tekstom na engleskom jeziku

Copyright: Fantasy Flight Games (2013.)


Komentari