Učlani se u udrugu!
Question mark
7.40491 Stars
Ocjena: 7.4/10 (765 glasova)
1 - 4
Najbolje: 2
Težina: 2.7949 Stars Question mark
13 god.
60 min.

OPIS IGRE

Riječ je o proširenju, “adventure packu” za kartašku igru The Lord of the Rings: The Card Game. Peto je od šest proširenja u ciklusu Shadows of Mirkwood (Sjene Mrkodola).
Nakon što su pronašli Gollumove tragove u brdima Emyn Muila, oni vode naše heroje u Mrtve baruštine. Preko tog močvarnog i opasnog terena Gollum pokušava pobjeći u Mordor, a heroji ga moraju spriječiti u tome i zarobiti čim prije.

TIJEK IGRE

Proširenje donosi novi scenarij težine 5. Uvodi se novi mehanizam u igru, Test bijega. Taj test predstavlja Gollumove pokušaje da pobjegne potjeri. Kad neka karta iz neprijateljskog špila zahtijeva da jedan ili više igrača izvrše Test bijega, igrači moraju odlučiti koliko likova će podvrgnuti tom testu. Ti likovi su potrošeni i nisu više dostupni za igranje u ovom krugu. Ako likovi ne prođu test, slijedi im kazna koja je napisana na karti koja je potaknula test. Tokom igre je moguće da tijek događaja vrati igrače natrag na fazu 1B. U potjeri za Gollumom pomaže i novi heroj Boromir (Tactics) kao i razni novi dodaci, te saveznici.

KARAKTERISTIKE IGRE

  • za igranje je potrebna bazna igra
  • složena pravila
  • igrači igraju timski 2-4 igrača ili 1 igrač igra solo
  • karte sadrže tekst

Copyright: Fantasy Flight Games (2011)


Komentari