Učlani se u udrugu!
Question mark
7.48615 Stars
Ocjena: 7.49/10 (454 glasova)
1 - 4
Najbolje: 2
Težina: 2.6842 Stars Question mark
12 god.
30 - 60 min.

OPIS IGRE

Ovo je drugo proširenje za timsku kartašku igru The Lord of the Rings: The Card Game tj, “adventure pack” iz Dwarrowdelf ciklusa. Sadrži karte 28-52 iz tog ciklusa.
Heroji nastavljaju putovanje sa Arwen iz Loriena. Spuštajući se sa Maglenog gorja nailaze na zasjede orka kao i razne druge opasnosi. Moraju požuriti do Rivendella koji im je sigurno utočište od progona neprijatelja.

TIJEK IGRE

Proširenje donosi novi scenarij težine 4. Glavni cilj je osigurati putovanje Arwen, koja je ujedno i saveznik igračima, pa im može pomagati. Ako ona pogine, igrači gube igru. Ako je eliminiran igrač kod kojeg je Arwen u tom trenutku, igrači gube igru.
Proširenje uvodi novi pojam u igru, zasjedu (ambush). Neprijatelj koji napadne iz zasjede, istovremeno se sukobi sa svim igračima.
Igračima pomaže novi heroj Elladan (Tactics), razni saveznici, oružja, događaji i znanja. Elladan je jači u napadu za 2, ako je u igri njegov brat Elrohir (iz The Redhorn Gate proširenja).
Tajnost (secrecy) je i dalje u igri, pa igrači mogu kupovati neke karte jeftinije ili besplatno pod uvjetom da je ukupni nivo prijetnje igrača 20 ili manji.

KARAKTERISTIKE IGRE

  • za igranje je potrebna bazna igra, kao i deluxe proširenje Khazad-Dum
  • složena pravila igranja
  • karte sadrže tekst

Copyright: Fantasy Flight Games (2012)


Komentari