Učlani se u udrugu!
Question mark
8.25405 Stars
Ocjena: 8.25/10 (2457 glasova)
3 - 6
Najbolje: 5
Težina: 2.6413 Stars Question mark
10 god.
60 min.

OPIS IGRE

Cosmic Incursion je prva ekspanzija koja je izašla za Cosmic Encounter u izdanju Fantasy Flight Games-a. Ova ekspanzija omogućuje da se Cosmic Encounter igra sa 6 igrača, dodaje 20 novih vanzemaljskih vrsta s novim moćima i specijalni nagradni špil s novim kozmičkim karticama.

TIJEK IGRE

Ono što mijenja tijek igre u ovoj ekspanziji su nove kozmičke kartice u tzv. nagradnom špilu. Taj špil je zamišljen da igrači obrane, kao nagradu, iz njega  mogu vući kartice  umjesto iz glavnog špila. U njemu se nalaze neke varijante već postojećih kartica (attack kartice vrijednosti manje od nule, već poznati, ali i novi artefakti, još kartica pojačanja i još jedan morph) i nove kartice:

  • Kickeri – množe karticu susreta
  • Rift – kartice koje omogućuju izvlačenje nekoliko brodova iz warpa, ali prave štetu protivniku (šalje brodove u warp) ako je izvuče pri uzimanju kompenzacije.
  • Negotiate (Croocked deal) – u slučaju kompenzacije uzima jednu kartu više, a u slučaju neuspješnog dogovora igrač koji je odigrao Croocked deal gubi brod manje u warp, a njegov protivnik brod više.

KARAKTERISTIKE IGRE

  • dobar dodatak osnovnoj igri
  • pridonosi reigrivosti zbog novih vanzemaljskih moći

Copyright:Fantasy Flight Games, 2010.


Komentari