Učlani se u udrugu!
Question mark
7.33038 Stars
Ocjena: 7.33/10 (260 glasova)
3 - 5
Najbolje: 5
Težina: 3.32 Stars Question mark
12 god.
75 - 90 min.

OPIS IGRE

Container: The Second Shipment je proširenje za ekonomsku igru Containter iz 2007. Donosi 4 dodatka osnovnoj igri koji se mogu koristiti jedan po jedan ili svi zajedno ili u kombinaciji po želji.

TIJEK IGRE

Prvi dodatak je luksuzna roba u obliku zlatnih kontejnera. Kad dio pred-akcije, igrač može zamijeniti 2 kontejnera iz tvornice ili luke, za 1 zlatni kontejner. Vrijednost zlatnih kontejnera na kraju igre ovisi o njihovom broju, tj. veća je što ih je igrač više skupio.
Drugi dodatak su ograničenja za tvornice i skladišta. Riječ je o kartama koje izlaze u određenom redoslijedu. Kako gradite više tvornica i skladišta, efekt ovih karata počinje vrijediti, koji ograničava cijene po kojima možete ponuditi kontejnere. Ove karte dodatno oponašaju ekonomiju, omogućavajući igračima da spuste cijene kad investiraju u infrastrukturu.
Treći dodatak je međusobno financiranje. Igrači si sad mogu međusobno posuđivati novce, naravno uz kamate. Igrači si međusobno mogu posuđivati i veće iznose nego je to moguće posuditi od banke.
Četvrti dodatak je monopol. Igrač može imati više tvornica iste boje, a time mu je omogućeno stvaranje monopola nad proizvodnjom kontejnera određene boje.

KARAKTERISTIKE IGRE

  • nije samostalna igra, zahtjeva osnovnu igru za igranje

Copyright: Valley Games, Inc. (2008)


Komentari