Učlani se u udrugu!
Question mark
7.14378 Stars
Ocjena: 7.14/10 (4306 glasova)
1 - 7
Najbolje: 5
Težina: 1.8065 Stars Question mark
  • TOP igra: 448
  • TOP obiteljska: 69
8 god.
20 - 25 min.

OPIS IGRE

Rane su 1800.-te, vrijeme neizmjerne gradnje i urbanizacije. Vi ste svjetski poznati majstor planer gradova koji je pozvan redizajnirati dva različita grada. Projekti takvog značaja zahtijevaju ekspertizu više od jedne osobe, pa ste za svaku zadaću upareni s partnerom s kojim ćete razmotriti i izvršiti veličanstvene planove. Hoće li vaše vještine planiranja i suradnje biti dovoljni za dizajniranje najimpresivnijeg grada na svijetu.

TIJEK IGRE

Between Two Cities je partnerska igra s pločicama u kojoj svaka pločica predstavlja dio grada: tvornice, trgovine, parkove, znamenitosti, itd. Vi s igračem s lijeva radite dizajn središta jednog grada, a s igračem s desna dizajnirate drugi grad. U svakom krugu birate dvije pločice iz ruke, otkrivate ih, onda odvojeno radite s partnerima kako bi postavili jednu od tih pločica na svaki od vaša dva grada prije nego predate ostale pločice dalje u krug.

Na kraju igre, svaki grad se boduje po njegovoj kvaliteti za življenje. Vaši konačni bodovi su niži bodovi življenja od dva grada koje ste pomogli dizajnirati. Kako bi pobijedili, morate obratiti pozornost i zalaganje u oba grada. Igrač s najvišim konačnim rezultatom pobjeđuje u igri.

KARAKTERISTIKE IGRE

  • razvija partnerski rad, umijeće pregovaranja te smisao planiranja

Copyright: Morning Players


Komentari